Main pyxis logo a b cmyk def

PYXIS

Gemiddeld tarief -
Goed 8.0
14 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres G.T. Rietveldstraat 182
1333LJ ALMERE
Telefoon 036 - 530 01 92
Social media Geen social media
Omschrijving

Voor particulieren en bedrijven die graag maar één partner willen voor al hun financiële en fiscale vraagstukken tegen een transparant en VAST maandbedrag, is PYXIS de beste keuze in de regio Gooi, Eem- en Flevoland. 

PYXIS zorgt ervoor dat de relaties zich kunnen concentreren op hun onderneming door de afwikkeling van alle financiële aspecten zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

We zien de administratie van een onderneming niet alleen als een administratieve en fiscale verplichting, maar vooral als een rijke bron van informatie die als een kompas kan dienen voor het ondernemerschap. Samen met ons maakt de ondernemer analyses en zet hij de koers uit voor zijn onderneming.

Naast de inzet van moderne online hulpmiddelen om dit te realiseren willen we ook 'offline' dit gemak bieden. Dit onder andere door de locatie keuze van onze vestigingen in Almere en Naarden.


Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Bij (3) vragen is het voor mij niet gepast er over oordelen.

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.4

Bekijk


Ik kan altijd bellen met een vraag en ik krijg ook snel vakkundig antwoord.

score 7.9

Bekijk


WIJ HEBBEN ER EEN GOED, VEILIG EN VERTROUWD GEVOEL BIJ.

score 7.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.3

Bekijk


Tot nu toe altijd zeer tevreden. Snelle respons als er informatie o.i.d. nodig is.

score 8.0

Bekijk


Je moet zelf aangeven wat je wilt, dan wordt je fantastisch geholpen.

score 8.9

Bekijk


Een al meer dan twee decennia optimale ervaring met Rein Hekelaar en zijn medewerkers. Wij zouden geen andere accountant & belastingadviseur meer willen. Ook een geweldige goede ervaring bij de verkooponderhandelingen van de zaak in 1999 en 2001, en bij de fiscale afhandeling.

score 7.4

Bekijk


Mijn indruk van dit kantoor is dat het laagdrempelig is, aandacht voor de persoonlijke situatie van de klant, en ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij stellen hun netwerk ook beschikbaar voor bepaalde zaken en of produkten van de klant, het mes snijdt aan 2 kanten.

score 8.1

Bekijk


Er is veel parate kennis aanwezig en weet dit goed en pro actief over te dragen. Ik ben zeer tevreden en zal dan ook mijn relaties met vertrouwen doorverwijzen!

score 9.2

Bekijk


Innovatievermogen kan verbeterd worden. Weinig flexibiliteit en schakelvermogen waat het gaat om aanpassen dienstverlening icm. pricing. Zie verder recente email-verkeer.

score 7.3

Bekijk


Goed kantoor. Ze gaan mee met marktveranderingen. Kan altijd beter, maar tot nu doe zeer tevreden

score 8.0

Bekijk


Goede begeleiding, duidelijk uitleg.

score 8.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant ALMERE of administratiekantoor ALMERE


ALMERE is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant ALMERE, AdministratiekantoorALMERE of Belastingadviseur ALMERE. Een accountant of administratiekantoor in ALMERE is hier goed op afgestemd net als PYXIS . Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ALMERE, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant ALMERE, Administratiekantoor ALMERE of Belastingadviseur ALMERE? PYXIS helpt u graag!

In ALMERE zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ALMERE.

Accountant ALMERE ZZP of administratiekantoor ALMERE ZZP

In het centrum van ALMERE wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ALMERE door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort PYXIS  natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met PYXIS zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant ALMERE BV of administratiekantoor ALMERE BV

ALMERE heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als PYXIS . Er zijn genoeg  kantoren in ALMERE die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ALMERE zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant ALMERE MKB of administratiekantoor ALMERE MKB

De gemiddelde ondernemer in ALMERE  zit er goed bij. Je kunt in ALMERE dan ook een Accountant ALMERE of Administratiekantoor ALMERE vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van PYXIS .

Accountant ALMERE VOF of administratiekantoor ALMERE VOF

Wat je in de straten van ALMERE veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

PYXIS

PYXIS  is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ALMERE met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant ALMERE, Administratiekantoor ALMERE of Belastingadviseur ALMERE? PYXIS helpt u graag!

PYXIS  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.