Main

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V.

Gemiddeld tarief -
Goed 7.2
11 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Sarphatistraat 660
1018AV AMSTERDAM
Telefoon 0900 1213 203
Social media Geen social media
Omschrijving

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in AMSTERDAM met verschillende diensten. Adres:Sarphatistraat 660,  in AMSTERDAM.

Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. helpt u graag!

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V.  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk


Uitstekend accountantskantoor voor het MKB, met deskundig en toegewijd team en zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Ben al jaren tot grote tevredenheid klant en heb meerdere collega's naar Probaat verwezen, allen tot (grote) tevredenheid.

score 8.9

Bekijk


Mijn geheime tip: "Misschien wel de beste ondernemende accountant voor het MKB in Amsterdam en omstreken!" Deze accountant doet wat hij moet doen uitstekend. Daar blijft het echter niet bij: dit kantoor biedt een platform voor ondernemers om méér zaken te doen en op een intelligente wijze gebruik te maken van social media en tal van andere hulpmiddelen die ondernemers en hun onderneming verder helpt. Een echte aanrader!

score 9.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Zeer betrokken accountantskantoor, goede prijs-/kwaliteitverhouding, gericht op de lange termijn en het verbinden van ondernemers en ondernemingen, maatschappelijk betrokken en sympathiek. Zeker een aanrader!!

score 9.2

Bekijk


Dit is absoluut geen saai accountants kantoor, volop in beweging, meedenkend, service gericht en zeer maatschappelijk betrokken. Prijs/kwaliteit perfect. Dus zeker aan te bevelen.

score 8.0

Bekijk


Goede groep van mensen, die dicht bij de ondernemer staan. Eigenaar is sterk in het verbinden van mensen, partijen en organisaties.

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


Zeer fijn kantoor. Denkt zowel zakelijk als privé super mee om de situatie te verbeteren. Extra pluspunt zijn de gratis seminars en workshops die worden aangeboden. Zeker een aanrader!

score 8.0

Bekijk


Ik overweeg over te stappen naar een ander kantoor maar heb nog geen ander kantoor gevonden. Ik mis wat spirit en visie op de toekomst bij dit bedrijf. dat is precies de reden dat ik ze niet snel bij anderen aanbeveel hoewel ik in eerdere jaren wel echt tevreden was. Nu wat minder

score 5.4

Bekijk


Deze man wil te veel vriendjes zijn met iedereen. Nee - het is geen onsympathieke man. Maar ik ben daar wel weggegaan omdat ik de kritische feedback miste en er te veel over bijzaken werd gesproken. Ik miste echte zakelijkheid.

score 4.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant AMSTERDAM of administratiekantoor AMSTERDAM


AMSTERDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant AMSTERDAM, AdministratiekantoorAMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM. Een accountant of administratiekantoor in AMSTERDAM is hier goed op afgestemd net als PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van AMSTERDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. helpt u graag!

In AMSTERDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in AMSTERDAM.

Accountant AMSTERDAM ZZP of administratiekantoor AMSTERDAM ZZP

In het centrum van AMSTERDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in AMSTERDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant AMSTERDAM BV of administratiekantoor AMSTERDAM BV

AMSTERDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in AMSTERDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In AMSTERDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant AMSTERDAM MKB of administratiekantoor AMSTERDAM MKB

De gemiddelde ondernemer in AMSTERDAM  zit er goed bij. Je kunt in AMSTERDAM dan ook een Accountant AMSTERDAM of Administratiekantoor AMSTERDAM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V..

Accountant AMSTERDAM VOF of administratiekantoor AMSTERDAM VOF

Wat je in de straten van AMSTERDAM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V.

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in AMSTERDAM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. helpt u graag!

PROBAAT Accountants & Adviseurs B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten
Dit kantoor heeft nog niet aangegeven welke diensten en services geleverd worden.