Main logo def klein header

Ozcar

Gemiddeld tarief  50,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
Telefoon 0654623245
Social media Geen social media
Omschrijving

Goede besluitvorming door actueel inzicht in opbrengsten, kosten en liquiditeit

Uw management informatie moet actueel en betrouwbaar zijn. Alleen dan kunt u de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie. OZCAR zorgt ervoor dat u met onze rapportages op ieder gewenst moment over deze informatie kunt beschikken. Zo heeft u voortdurend zicht op de financiële situatie van uw organisatie. Een goede financiële administratie met best practices als uitgangspunten. Voor betrouwbare rapportages is het essentieel dat de administratie op orde is. OZCAR helpt u daar graag bij. In de OZCAR werkwijze zijn de zogenaamde “best finance practices” onze uitgangspunten. Daarmee stimuleren we de kwaliteit van rapportages en administratie.

Kenmerken:

·  Facturen, bonnen en declaraties altijd direct te verwerken door eenvoudig te e-mailen naar uw eigen OZCAR administratie mail adres;

·  Alle documenten zijn daarmee altijd en overal digitaal beschikbaar op PC, tablet en telefoon.

·  Nooit meer zoeken naar stukken;

·  Wekelijks geautomatiseerd verwerken van betalingsverkeer door een koppeling met bankrekeningen;

·  Workflow management in het hele proces: toewijzen, autoriseren, boeken, betalingen klaarzetten, betalingen uitvoeren door directie en monitoren van de voortgang;

·  Continue signaleren en opvolgen van uitval;

·  Optimaal gebruik van de beste beschikbare software voor facturen, workflow, administratie, rapportages en jaarrekeningen;

·  Een begrotingstool welke naadloos op aansluit op de management rapportages;

·  Heldere procedures;

·  Routine: altijd “up-to-date” en geen overbodige activiteiten en afhankelijkheden;

·  Geen garbage in = geen garbage out en deadline = deadline;

·  Meer tijd voor analyse.

Onze samenwerking

OZCAR verwerkt de administratie en werkt vanuit zijn eigen werkplek samen met uw financiële medewerkers. Het belangrijkste wat uw mensen nog doen is:

·  Na een pin transactie of betaling, het betreffende document direct te mailen naar uw administratie e-mail,

·  Het toewijzen van documenten aan budgethouders die deze moeten goedkeuren,

·  Goedkeuren (of afkeuren) door budgethouders.

Jaarwerk – loonadministratie – aangiften

OZCAR verzorgt ook uw aangiften omzetbelasting, uw loonadministratie en uw jaarrekening, samen met de documentatie voor de accountantscontrole. In onze processen en software zijn interne controlemaatregelen opgenomen. De externe accountant zal daar in de controle gebruik van maken. Hij krijgt toegang tot uw administratie in onze systemen en kan zo alle documenten en boekingen zelf bekijken, zonder uw medewerkers te hoeven vragen om documenten. Natuurlijk kunnen wij ook uw projectafrekeningen verzorgen. Alle stukken sluiten aan op de eisen van de verschillende geldverstrekkende instellingen(en).

Software

Wij maken gebruik van op elkaar afgestemde softwarepakketten. Met workflow management zorgen wij ervoor dat jullie medewerkers, samen met ons team, gestructureerd en gedisciplineerd werken. Jullie mensen hoeven hiervoor geen financieel-administratieve expertise te hebben. Alle brondocumenten (facturen, declaraties, dagafschriften) worden direct in deze pakketten vastgelegd en zijn daarmee vanaf dat moment altijd en overal digitaal voor jullie beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar vermiste stukken.

We werken met de volgende softwaretoepassingen:

·  WeFact voor verkoop factureren;

·  Basecone voor workflow management;

·  Twinfield voor het grootboek;

·  Vision Planner voor de rapportages;

·  Nmbrs voor HR & Payroll.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Amsterdam of administratiekantoor Amsterdam


Amsterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Amsterdam, AdministratiekantoorAmsterdam of Belastingadviseur Amsterdam. Een accountant of administratiekantoor in Amsterdam is hier goed op afgestemd net als Ozcar. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Amsterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? Ozcar helpt u graag!

In Amsterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Amsterdam.

Accountant Amsterdam ZZP of administratiekantoor Amsterdam ZZP

In het centrum van Amsterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Amsterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Ozcar natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Ozcar zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Amsterdam BV of administratiekantoor Amsterdam BV

Amsterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Ozcar. Er zijn genoeg  kantoren in Amsterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Amsterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Amsterdam MKB of administratiekantoor Amsterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Amsterdam  zit er goed bij. Je kunt in Amsterdam dan ook een Accountant Amsterdam of Administratiekantoor Amsterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Ozcar.

Accountant Amsterdam VOF of administratiekantoor Amsterdam VOF

Wat je in de straten van Amsterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Ozcar

Ozcar is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Amsterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? Ozcar helpt u graag!

Ozcar kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur