Main octojancompleet 9

OctoJan

Gemiddeld tarief  69,00
Zeer goed 8.9
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Gillis van Ledenberchstraat 12
1052 VG Amsterdam
Telefoon 020-2212269
Social media
Omschrijving

OctoJan helpt ZZP’ers en zelfstandige professionals met hun financiële huishouding. Wij verzorgen belastingaangiftes en helpen bij je administratie. Daarnaast zorgen we voor inzicht in je opbrengsten en kosten. Tot slot geven we je waar nodig advies. Als je klant wordt bij OctoJan, kies je een bundel en je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Meer niet.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Octojan begrijpt je business en kan je helpen om niet alleen al aangiftes te doen, maar ook om je administratie op orde te brengen en te houden. Hoe meer je zelf doet, hoe meer je bespaart. Ik had vooral baat bij de handige online instructievideo's over het bijhouden van de administratie.

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Amsterdam of administratiekantoor Amsterdam


Amsterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Amsterdam, AdministratiekantoorAmsterdam of Belastingadviseur Amsterdam. Een accountant of administratiekantoor in Amsterdam is hier goed op afgestemd net als OctoJan. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Amsterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? OctoJan helpt u graag!

In Amsterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Amsterdam.

Accountant Amsterdam ZZP of administratiekantoor Amsterdam ZZP

In het centrum van Amsterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Amsterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort OctoJan natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met OctoJan zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Amsterdam BV of administratiekantoor Amsterdam BV

Amsterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als OctoJan. Er zijn genoeg  kantoren in Amsterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Amsterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Amsterdam MKB of administratiekantoor Amsterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Amsterdam  zit er goed bij. Je kunt in Amsterdam dan ook een Accountant Amsterdam of Administratiekantoor Amsterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van OctoJan.

Accountant Amsterdam VOF of administratiekantoor Amsterdam VOF

Wat je in de straten van Amsterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

OctoJan

OctoJan is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Amsterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? OctoJan helpt u graag!

OctoJan kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur