Main milus logo fb nieuw

Milus Administraties en Belastingen

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 9.7
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Schoolsticht 9
5102GD Dongen
Telefoon 0162-692114
Social media
Omschrijving

Krijgt u bij uw huidige boekhouder te weinig begeleiding en advies? Bent u op zoek naar een goede administrateur, waar service voorop staat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn een administratiekantoor met een persoonlijke service, waar afspraken nagekomen worden! Waar uw administratie slechts een startpunt is en geen eindproduct.

Binnen de actuele regelgeving verwerken wij uw administraties en belastingaangiften, zodat u inzicht heeft en houdt in uw financiële administratie. Dit alles doen wij voor een relatief lage vergoeding waarbij wij vooraf duidelijke vaste prijsafspraken met u maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Milus Administraties en Belastingen kan uw volledige boekhouding voeren of slechts periodiek controleren. Wij kunnen al uw fiscale aangiften, periodieke rapportages en personeelsadministratie verzorgen ongeacht of u nu een eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap, stichting, vereniging of een besloten vennootschap heeft. Wij zijn de administrateur bij u op locatie, via online boekhouden of vanuit ons kantoor in Dongen.

Milus Administraties en Belastingen staat garant voor een:

Heldere service
• U bepaalt zelf waar u ons voor inhuurt: voor uw hele administratie of voor een gedeelte ervan. De keuze is aan u.
• Wij hanteren lage tarieven die wij van te voren met u bespreken. Geen verrassingen dus: u weet vooraf waar u aan toe bent.

Persoonlijke service
• Wij denken met u mee en signaleren zaken die voor u belangrijk zijn.
• Bij ons bent u geen nummer maar een klant. Die wij op een persoonlijke manier met uw administratie begeleiden!

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven garanderen volgen wij constant workshops, opleidingen en vakliteratuur zodat onze kennis vergroot en verdiept wordt. Dankzij ruim 17 jaar ervaring in de accountancy en boekhouding kennen wij het klappen van de zweep. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving en werken dagelijks voor vele klanten in het MKB en een groot aantal ZZP-ers.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Heel alert, geeft gevraagd en ongevraagd advies en komt afspraken goed na. Snelle service!

score 9.7

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Dongen of administratiekantoor Dongen


Dongen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Dongen, AdministratiekantoorDongen of Belastingadviseur Dongen. Een accountant of administratiekantoor in Dongen is hier goed op afgestemd net als Milus Administraties en Belastingen. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Dongen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Dongen, Administratiekantoor Dongen of Belastingadviseur Dongen? Milus Administraties en Belastingen helpt u graag!

In Dongen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Dongen.

Accountant Dongen ZZP of administratiekantoor Dongen ZZP

In het centrum van Dongen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Dongen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Milus Administraties en Belastingen natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Milus Administraties en Belastingen zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Dongen BV of administratiekantoor Dongen BV

Dongen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Milus Administraties en Belastingen. Er zijn genoeg  kantoren in Dongen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Dongen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Dongen MKB of administratiekantoor Dongen MKB

De gemiddelde ondernemer in Dongen  zit er goed bij. Je kunt in Dongen dan ook een Accountant Dongen of Administratiekantoor Dongen vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Milus Administraties en Belastingen.

Accountant Dongen VOF of administratiekantoor Dongen VOF

Wat je in de straten van Dongen veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Milus Administraties en Belastingen

Milus Administraties en Belastingen is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Dongen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Dongen, Administratiekantoor Dongen of Belastingadviseur Dongen? Milus Administraties en Belastingen helpt u graag!

Milus Administraties en Belastingen kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur