Main

Kooijman Accountants en Belastingadviseurs

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Viergang 145
3642ZT MIJDRECHT
Telefoon 0297-362732
Social media Geen social media
Omschrijving

Accountants belastingadvieskantoor voor bedrijven, ZZP-ers en particulieren met meer dan 25 jaar ervaring.

Belastingadvies en accountancy is een vak. Dat vak beheersen wij. Wij werken creatief, deskundig, degelijk en doelgericht. Wij bedenken voor u oplossingen waarmee u verder kunt. Dat is ons ambacht, dat is onze ambitie.

Wij verzorgen o.a.:

-  Belastingadvies en belastingaangiften(voor MKB, ZZP, particulier);

-  Samenstellen van jaarrekeningen;

-  Inrichten van de bedrijfs- of projectadministratie;

-  Opstellen van budgetten en financiële prognoses;

-  Analyse en (tussentijdse) rapportage  van lopende projecten;

-  Financiële planning voor bedrijf of vermogende particulier;

-  Begeleiding van startende ondernemers;

-  Verzorgen van de financiële administratie (op locatie of o.a. met Exact Online);

-  Verzorgen van de loonadministratie;

-  Second opinion over fiscale en administratieve zaken.
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant MIJDRECHT of administratiekantoor MIJDRECHT


MIJDRECHT is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant MIJDRECHT, AdministratiekantoorMIJDRECHT of Belastingadviseur MIJDRECHT. Een accountant of administratiekantoor in MIJDRECHT is hier goed op afgestemd net als Kooijman Accountants en Belastingadviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van MIJDRECHT, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant MIJDRECHT, Administratiekantoor MIJDRECHT of Belastingadviseur MIJDRECHT? Kooijman Accountants en Belastingadviseurs helpt u graag!

In MIJDRECHT zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in MIJDRECHT.

Accountant MIJDRECHT ZZP of administratiekantoor MIJDRECHT ZZP

In het centrum van MIJDRECHT wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in MIJDRECHT door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Kooijman Accountants en Belastingadviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Kooijman Accountants en Belastingadviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant MIJDRECHT BV of administratiekantoor MIJDRECHT BV

MIJDRECHT heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Kooijman Accountants en Belastingadviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in MIJDRECHT die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In MIJDRECHT zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MIJDRECHT MKB of administratiekantoor MIJDRECHT MKB

De gemiddelde ondernemer in MIJDRECHT  zit er goed bij. Je kunt in MIJDRECHT dan ook een Accountant MIJDRECHT of Administratiekantoor MIJDRECHT vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Kooijman Accountants en Belastingadviseurs.

Accountant MIJDRECHT VOF of administratiekantoor MIJDRECHT VOF

Wat je in de straten van MIJDRECHT veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Kooijman Accountants en Belastingadviseurs

Kooijman Accountants en Belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in MIJDRECHT met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant MIJDRECHT, Administratiekantoor MIJDRECHT of Belastingadviseur MIJDRECHT? Kooijman Accountants en Belastingadviseurs helpt u graag!

Kooijman Accountants en Belastingadviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur