Main logo jdl

JDL Financial Services

Gemiddeld tarief  40,00
Zeer goed 8.7
19 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Korhoenlaan 5
3136 ST Vlaardingen
Telefoon 06 11042948
Social media
Omschrijving

Eerlijkheid, toegankelijkheid en betaalbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

JDL Financial Services is een jong, kleinschalig advies- en administratiekantoor dat zich met name richt op starters, ZZP’ers en het klein MKB. Door onze kleinschaligheid zorgen wij ervoor dat de communicatielijnen kort zijn, waardoor vragen snel beantwoord worden en klanten weten waar zij aan toe zijn. Dit, samen met de combinatie van ervaring, kennis en talent, zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Door middel van eerlijkheid en toegankelijkheid, betaalbare en passende service op maat onderscheiden wij ons.

Wij verzorgen de administratie en de belastingaangiftes voor zowel eenmanszaken, VOF’s alsmede BV’s. Wij leveren een complete service dus ook de loonadministratie.
Wij zijn gevestigd in zowel Vlaardingen als Hoofddorp.

De werkzaamheden zoals omschreven doen wij tegen vaste bedragen. U ontvangt van ons dus nooit een onverwachte factuur voor advies of meerwerk.

Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 8.7

Bekijk


Dior de persoonlijke contact ervaar ik dit als zeer prettig

score 8.3

Bekijk


Is gewoon eerlijk wat wel kan en niet kan,vertrouwen daar gaat het om.

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Je wordt als mens behandeld en de kennis is volledig aanwezig. Top of THE Bill

score 9.5

Bekijk


Zeer correcte behandeling, ook indien ik extra vragen heb

score 9.1

Bekijk


Het is een eerlijke voorstelling van zaken doen,en je heel goed informeren over de zaken die er spelen. Ben nog niet zoveel bedrijven tegen gekomen die dit echt doen voor de mens.

score 10.0

Bekijk


Ik ben erg te spreken over de service van John en Tim en zou hen zeker aanbevelen!

score 8.1

Bekijk


Wat ik fijn vind is dat ze niet zo betuttelend zijn. Denken mee in oplossingen en zorgen dat alles is geregeld zonder dat ik alles van boekhouden hoef te weten!

score 8.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Het is prettig om met een probleem aan te kunnen komen waar ook echt naar geluisterd word en geprobeerd word om een oplossing te zoeken, zeker als startende ondernemer heel veel aan gehad.

score 8.3

Bekijk


Tim is betrokken, kundig en denkt met je mee.

score 8.2

Bekijk


Een aantal zaken niet van toepassing, vandaar de 6 maar wij zijn dik tevreden!

score 7.8

Bekijk


Als het kantoor alle benodigde informatie heeft, dan komt er iets moois uit.

score 8.9

Bekijk


Klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend, gezellig

score 8.4

Bekijk


JDL is zeer proactief en denkt met mij mee.

score 9.3

Bekijk


Ik heb er niet veel aan toe te voegen.

score 9.0

Bekijk

Algemene toelichting: Accountant Vlaardingen of administratiekantoor Vlaardingen


Vlaardingen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in Vlaardingen zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Vlaardingen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

In Vlaardingen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Vlaardingen.

Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

In het centrum van Vlaardingen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Vlaardingen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort JDL Financial Services natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen.

Accountant BV of administratiekantoor BV

Vlaardingen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als JDL Financial Services. Er zijn genoeg  kantoren in Vlaardingen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Vlaardingen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MKB of administratiekantoor MKB

De gemiddelde ondernemer in Vlaardingen  zit er goed bij. Je kunt in Vlaardingen dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van JDL Financial Services.

Accountant VOF of administratiekantoor VOF

Wat je in de straten van Vlaardingen veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

JDL Financial Services

JDL Financial Services is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Vlaardingen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in Vlaardingen? JDL Financial Services helpt u graag!

JDL Financial Services kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur