Main grando logo  1

Grando Bedrijfsadministratie & Advies

Gemiddeld tarief  65,00
Zeer goed 9.1
17 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Nieuwe Looiersstraat 58-1 58
1017 VD Amsterdam
Telefoon 0622602931/0203312377
Social media Geen social media
Omschrijving

We zijn een NOAB gecertificeerd administratiekantoor met meer dan 10 jaar boekhoudkundige mkb ervaring.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Fijne samenwerking!

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.1

Bekijk


Op mijn verzoek tot een advies aangaande een financiele kwestie werd direct dezelfde dag gereageerd. De consultant ging er gelijk mee aan de slag en nam na korte tijd zelf weer contact op om dingen te bespreken. Ik voel me echt geholpen en ben enorm tevreden met de zeer vriendelijke en menselijke benadering.

score 9.1

Bekijk


gooie boekhouder allen beetje duur

score 8.3

Bekijk


Jerry Grando is een zeer betrouwbare, oprechte en punctuele boekhouder die weet waar hij over praat. Hij zorgt altijd dat alles op tijd wordt afgerond en geeft -daar waar nodig- altijd gepaste support. Zo precies als hij werkt weet je dat het altijd goed komt. Hij werkt pro-actief en is daarnaast ook nog een prettig persoon. Echt een aanrader!

score 8.7

Bekijk


Grando bedrijfsadministratie en advies, is een vertrouwd baken voor mijn al jaren goedlopend bedrijf.

score 10.0

Bekijk


Heeft verstand van zijn werk, en is zeer goed in zijn werk!!

score 8.2

Bekijk


Jerry Grando is eerlijk, betrouwbaar en erg betrokken. Laat hem zijn werk doen en alles komt goed. Echt een professional waar je op kunt bouwen.

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.3

Bekijk


Dhr Grando heeft zijn best voor mij gedaan en was naar mij mening zeer transparant over zaken wat ik erg op prijs stel

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.9

Bekijk


Jerry works with you to help your business

score 9.7

Bekijk


erry Grando is een klantgerichte all round professional op het terrein van (salaris)administratie en aanverwante processen. De combinatie van zowel zijn persoonlijkheid als inhoudelijke kwaliteiten maken hem een flexibele meedenkende partner die samen met mij naar mogelijkheden kijkt om tot een advies te komen die passend is bij mijn financiële situatie.

score 8.8

Bekijk


Our experience with Grando Payroll has been Excellent; always on time (monthly) , reactive to query, easily reacheable and finally very professional. ICC is proud to work with Grando Payroll for over 8 years now.

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Amsterdam of administratiekantoor Amsterdam


Amsterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Amsterdam, AdministratiekantoorAmsterdam of Belastingadviseur Amsterdam. Een accountant of administratiekantoor in Amsterdam is hier goed op afgestemd net als Grando Bedrijfsadministratie & Advies. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Amsterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? Grando Bedrijfsadministratie & Advies helpt u graag!

In Amsterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Amsterdam.

Accountant Amsterdam ZZP of administratiekantoor Amsterdam ZZP

In het centrum van Amsterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Amsterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Grando Bedrijfsadministratie & Advies natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Grando Bedrijfsadministratie & Advies zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Amsterdam BV of administratiekantoor Amsterdam BV

Amsterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Grando Bedrijfsadministratie & Advies. Er zijn genoeg  kantoren in Amsterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Amsterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Amsterdam MKB of administratiekantoor Amsterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Amsterdam  zit er goed bij. Je kunt in Amsterdam dan ook een Accountant Amsterdam of Administratiekantoor Amsterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Grando Bedrijfsadministratie & Advies.

Accountant Amsterdam VOF of administratiekantoor Amsterdam VOF

Wat je in de straten van Amsterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Grando Bedrijfsadministratie & Advies

Grando Bedrijfsadministratie & Advies is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Amsterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Amsterdam, Administratiekantoor Amsterdam of Belastingadviseur Amsterdam? Grando Bedrijfsadministratie & Advies helpt u graag!

Grando Bedrijfsadministratie & Advies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur