Main da logo half

Direct Accountant

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 9.6
1 beoordeling
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Kokermolen 11 e
3994DG HOUTEN
Telefoon 030-8880125
Social media
Omschrijving

Waarom Direct Accountants. Omdat de huidige tijd vraagt om een accountantsbureau dat in staat is directer online te rapporteren. Banken vragen hier ook om vanaf april 2010. Een jaarrekening die na langere tijd achteraf wordt opgemaakt heeft voor de ondernemer weinig waarde meer.

De kerncompetenties van Direct Accountants zijn:
1. direct boekhouding online en advies (ZZP-‘ers en kleinbedrijf)
2. eigen administratie, digitale controle en advies (MKB 5 – 15 medewerkers)
3. detachering per dagdeel, controle en advies (MKB 5 – 50 medewerkers)

Direct pakket
Een goede alerte boekhouding is de basis van succesvol ondernemen. Direct Accountants werkt met het Direct Pakket. Dit houdt in dat ondernemingen tot 15 medewerkers één bedrag per maand betalen voor alle verplichte fiscale aangiften, online boekhoudpakket, controle en advisering. Zo weet u per maand hoe uw onderneming er voor staat, dat geeft rust en zekerheid.

Specialismen:Accountancy gericht op de dienstverlenende markt.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Super adviseurs!

score 9.6

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant HOUTEN of administratiekantoor HOUTEN


HOUTEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant HOUTEN, AdministratiekantoorHOUTEN of Belastingadviseur HOUTEN. Een accountant of administratiekantoor in HOUTEN is hier goed op afgestemd net als Direct Accountant. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van HOUTEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant HOUTEN, Administratiekantoor HOUTEN of Belastingadviseur HOUTEN? Direct Accountant helpt u graag!

In HOUTEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in HOUTEN.

Accountant HOUTEN ZZP of administratiekantoor HOUTEN ZZP

In het centrum van HOUTEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in HOUTEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Direct Accountant natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Direct Accountant zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant HOUTEN BV of administratiekantoor HOUTEN BV

HOUTEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Direct Accountant. Er zijn genoeg  kantoren in HOUTEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In HOUTEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant HOUTEN MKB of administratiekantoor HOUTEN MKB

De gemiddelde ondernemer in HOUTEN  zit er goed bij. Je kunt in HOUTEN dan ook een Accountant HOUTEN of Administratiekantoor HOUTEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Direct Accountant.

Accountant HOUTEN VOF of administratiekantoor HOUTEN VOF

Wat je in de straten van HOUTEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Direct Accountant

Direct Accountant is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in HOUTEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant HOUTEN, Administratiekantoor HOUTEN of Belastingadviseur HOUTEN? Direct Accountant helpt u graag!

Direct Accountant kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur