Main logo dak blauw transparant adres v4 40

Dijkstra Administratiekantoor

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Zuiderpoort 2
9408 MN Assen
Telefoon 0592-768080
Social media Geen social media
Omschrijving

Administratiekantoor voor klein en groot (particulier, eenmanszaak, VOF, BV en stichtingen). Als RB-er leveren we naast administratieve ook fiscale dienstverlening (aangiftes ib en vpb, toeslagen, voorlopige aanslagen)Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Assen of administratiekantoor Assen


Assen is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Assen, AdministratiekantoorAssen of Belastingadviseur Assen. Een accountant of administratiekantoor in Assen is hier goed op afgestemd net als Dijkstra Administratiekantoor. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Assen, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Assen, Administratiekantoor Assen of Belastingadviseur Assen? Dijkstra Administratiekantoor helpt u graag!

In Assen zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Assen.

Accountant Assen ZZP of administratiekantoor Assen ZZP

In het centrum van Assen wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Assen door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Dijkstra Administratiekantoor natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Dijkstra Administratiekantoor zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Assen BV of administratiekantoor Assen BV

Assen heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Dijkstra Administratiekantoor. Er zijn genoeg  kantoren in Assen die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Assen zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Assen MKB of administratiekantoor Assen MKB

De gemiddelde ondernemer in Assen  zit er goed bij. Je kunt in Assen dan ook een Accountant Assen of Administratiekantoor Assen vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Dijkstra Administratiekantoor.

Accountant Assen VOF of administratiekantoor Assen VOF

Wat je in de straten van Assen veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Dijkstra Administratiekantoor

Dijkstra Administratiekantoor is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Assen met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Assen, Administratiekantoor Assen of Belastingadviseur Assen? Dijkstra Administratiekantoor helpt u graag!

Dijkstra Administratiekantoor kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur