Main digitale schoenendoos300x300

Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies

Gemiddeld tarief  60,00
Zeer goed 8.7
13 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Rietveldenweg 13 b
5222 AP 's-Hertogenbosch
Telefoon +31736232000
Social media
Omschrijving

Wij begrijpen je problemen als ondernemer. Er komt van alles op je af: boekhouding, opbrengsten en kosten, klanten, werknemers, leveranciers, financiering, belastingdienst, wet- en regelgeving. Noem maar op !

Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies geeft je inzicht in je bedrijf met een goede boekhouding als basis.

Bij Digitale Schoenendoos vind je alles om van je onderneming een succes te maken. En omdat we een online administratie kantoor zijn, werken wij landelijk. Persoonlijk contacten leggen we probleemloos met de moderne media. Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Wij hebben goede ervaringen met BFA onder meer door hun snelle en accurate dienstverlening. Wij leveren onze in- en verkoopfacturen digitaal aan en zij verwerken dit in onze administratie, wat ons veel tijd bespaart. Kortom, wij zijn erg tevreden met BFA advies / De Digitale Schoenendoos. Robert Jan Verkuylen www.bureauverkuylen.nl

score 8.0

Bekijk


Werkt zeer prettig en efficient. In het bijzonder de complete digitale verwerking. Altijd toegang tot mijn administratie via de online boekhouding. 's Nachts worden de banktransacties automatisch bijgewerkt. Alle facturen (inkoop en verkoop) mailen wij eenvoudig door naar een speciaal e-mail adres en onze boekhouding is altijd up-to-date.

score 9.8

Bekijk


Erg fijn om de boekhouding op deze manier bij te houden, duidelijk en overzichtelijk. En er is altijd iemand telefonisch te bereiken voor allerlei vragen.

score 8.3

Bekijk


Ik geef een 10 en ga dan niet op minder zitten omdat het anders niet geloofwaardig zou zijn. Nooit meer zoeken naar een factuur, deze zit namelijk digitaal achter de boeking. BFA wil zelf het naadje van de kous weten en hebben er plezier in. Het geeft rust en ruimte om te ondernemen als je weet dat de boekhouding op orde is. Als je weet waar je de vragen rondom personeel en administratie kunt stellen. Kwartaalaangiftes voelen voor mij nu als naar de tandarts gaan maar dan met de absolute zekerheid dat je geen gaatjes hebt en een kleine controle al genoeg is.

score 10.0

Bekijk


Goede service en ondersteuning, ik zou het prettig vinden om pro actief meer info te ontvangen over veranderingen/mogelijkheden op met name belastinggebied en andere mogelijkheden, moet ik er ook direct bij vertellen dat ik niet weet of die er in de tussentijd wel geweest zijn.

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.7

Bekijk


Geweldige jarenlange samenwerking en een ieder aan te bevelen.

score 9.0

Bekijk


nog niet zo lang klant, maar wel heel tevreden

score 8.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.5

Bekijk


BFA is een no nonsense kantoor met altijd een luisterend oor en adequaat met oplossingen.

score 9.6

Bekijk


Bij De Digitale Schoenendoos wordt je altijd goed geholpen. Je hebt een vaste consultant, maar als die er niet is, wordt je uitstekend geholpen door een ander.

score 8.4

Bekijk


Ze staan altijd voor je klaar en weten waarover ze het praten. Veel fiscale kennis. Administratie lopen ze voorop met ver doorgevoerde automatisering

score 8.7

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant 's-Hertogenbosch of administratiekantoor 's-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant 's-Hertogenbosch, Administratiekantoor's-Hertogenbosch of Belastingadviseur 's-Hertogenbosch. Een accountant of administratiekantoor in 's-Hertogenbosch is hier goed op afgestemd net als Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van 's-Hertogenbosch, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant 's-Hertogenbosch, Administratiekantoor 's-Hertogenbosch of Belastingadviseur 's-Hertogenbosch? Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies helpt u graag!

In 's-Hertogenbosch zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in 's-Hertogenbosch.

Accountant 's-Hertogenbosch ZZP of administratiekantoor 's-Hertogenbosch ZZP

In het centrum van 's-Hertogenbosch wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in 's-Hertogenbosch door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant 's-Hertogenbosch BV of administratiekantoor 's-Hertogenbosch BV

's-Hertogenbosch heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies. Er zijn genoeg  kantoren in 's-Hertogenbosch die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In 's-Hertogenbosch zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant 's-Hertogenbosch MKB of administratiekantoor 's-Hertogenbosch MKB

De gemiddelde ondernemer in 's-Hertogenbosch  zit er goed bij. Je kunt in 's-Hertogenbosch dan ook een Accountant 's-Hertogenbosch of Administratiekantoor 's-Hertogenbosch vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies.

Accountant 's-Hertogenbosch VOF of administratiekantoor 's-Hertogenbosch VOF

Wat je in de straten van 's-Hertogenbosch veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies

Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in 's-Hertogenbosch met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant 's-Hertogenbosch, Administratiekantoor 's-Hertogenbosch of Belastingadviseur 's-Hertogenbosch? Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies helpt u graag!

Digitale Schoenendoos, Cijfers & Advies kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur