Main foto

Deeka Financial Support

Gemiddeld tarief  60,00
Goed 7.9
12 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kalmoesdreef 55
3204GH Spijkenisse
Telefoon 0181-850262
Social media Geen social media
Omschrijving

Wij zijn een allround fiscale- en financiële dienstverlener, die werkzaam is op een breed terrein en houden kantoor in Spijkenisse. Sinds maart 2012 bestaat het kantoor in zijn huidige samenstelling.

Onze cliënten zijn met name ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB), vrije beroepers, directeur-grootaandeelhouders en hun besloten vennootschap(pen). Uiteraard rekenen wij ook particulieren tot onze klantenkring.

Naast fiscale advisering en aangiftewerk, stellen wij jaarrekeningen op en verlenen wij daarnaast ook administratieve ondersteuning. Met onze werkervaring en vakkennis zijn wij een goede gesprekspartner. Door onze (jarenlange) betrokkenheid bij onze cliënten leveren wij advies op maat. Wij kunnen hierdoor snel en adequaat inspelen op veranderende wetgeving. Dit heeft ook onze voortdurende aandacht. Wij houden onze vakkennis en vaktechniek daarom goed op peil. Uw financiële administratie is eveneens bij ons in goede handen. Deze wordt op efficiënte wijze uitgevoerd.

De volgende diensten kunnen wij aanbieden:

♦ Belastingadvies:
Beoordelen van ondernemingsvorm;
Uiteenlopende fiscale advisering.

♦ Juridisch advies:
Het oprichten van vennootschappen;
Beoordelen juridische- en arbeidsovereenkomsten;
Opstellen van uiteenlopende contracten.

♦ Aangiftewerkzaamheden:
Het verzorgen van belastingaangiften, zoals de aangifte inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, dividend- en loonbelasting.

♦ Accountancy werkzaamheden:
Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen;
Beoordelen van andere financiële overzichten;
Opstellen van begrotingen en prognoses.

♦ Administratieve werkzaamheden:
Begeleiding van startende ondernemers;
Het inrichten van financiële administraties;
Het voeren van de financiële administraties;
Het verzorgen van (de totale) salarisadministratie.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Correcte boekhouder. Ben zelf een nogal chaotisch persoon qua boekhouding. Dennis heeft ons in de jaren veel ondersteund.

score 8.5

Bekijk


Deeka accountancy handel meneer mee op de offertes en briefpapier cq visite kaartjes ! Terwijl dit bedrijf is uitgeschreven bij de kvk Als je wil dat je veel yerug moet betalen en je administratie een grote zooi wordt moet je zeker in zee gaan met dennis kievit! !!!

score 1.4

Bekijk


Deeka is een betrouwbare partner welke goed meedenkt en een pro-actieve houding heeft. Prijs kwaliteit is goed te noemen. Persoonlijke aandacht en begrip zijn voor mij bij dhr. Kievit vanzelfsprekend. Niet een nummer binnen een groot boekhoud kantoor maar persoonlijke aandacht.

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


Eerlijk, helder, duidelijk en professioneel!

score 8.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.0

Bekijk


Prettig zaken doen met een ter zake kundig adviseur met een dienstverlenende instelling.

score 7.6

Bekijk


Dennis Kievit stelt al vele jaren op uitstekende wijze de accountantsrapporten op van de eenmansbedrijven van mij en mijn vrouw. Vaak met extra werk zoals correcties op BTW-aangiften als dat nodig is. Een hele geruststelling om met Dennis te werken.

score 8.9

Bekijk


Deeka Accountancy weet wat je nodig hebt, denkt mee, denkt vooruit en neemt alle zorg uit handen!

score 8.9

Bekijk


Zeer tevreden! Dennis heeft heel veel geduld en neemt de tijd om zelfs de kleinste vragen tot in de details uit te zoeken en zeer snel terug te koppelen. :)

score 9.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.8

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Spijkenisse of administratiekantoor Spijkenisse


Spijkenisse is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Spijkenisse, AdministratiekantoorSpijkenisse of Belastingadviseur Spijkenisse. Een accountant of administratiekantoor in Spijkenisse is hier goed op afgestemd net als Deeka Financial Support. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Spijkenisse, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Spijkenisse, Administratiekantoor Spijkenisse of Belastingadviseur Spijkenisse? Deeka Financial Support helpt u graag!

In Spijkenisse zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Spijkenisse.

Accountant Spijkenisse ZZP of administratiekantoor Spijkenisse ZZP

In het centrum van Spijkenisse wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Spijkenisse door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Deeka Financial Support natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Deeka Financial Support zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Spijkenisse BV of administratiekantoor Spijkenisse BV

Spijkenisse heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Deeka Financial Support. Er zijn genoeg  kantoren in Spijkenisse die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Spijkenisse zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Spijkenisse MKB of administratiekantoor Spijkenisse MKB

De gemiddelde ondernemer in Spijkenisse  zit er goed bij. Je kunt in Spijkenisse dan ook een Accountant Spijkenisse of Administratiekantoor Spijkenisse vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Deeka Financial Support.

Accountant Spijkenisse VOF of administratiekantoor Spijkenisse VOF

Wat je in de straten van Spijkenisse veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Deeka Financial Support

Deeka Financial Support is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Spijkenisse met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Spijkenisse, Administratiekantoor Spijkenisse of Belastingadviseur Spijkenisse? Deeka Financial Support helpt u graag!

Deeka Financial Support kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur