Main logo de zzp specialist

De ZZP Specialist

Gemiddeld tarief  69,00
Zeer goed 9.5
2 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven
Telefoon 040-2951519
Social media
Omschrijving

Jouw volledige boekhouding voor een vast laag maandbedrag! Nu vanaf € 69,-

Probeer nu 2 maanden. Niet tevreden? Geld terug!

Wij zijn administratiekantoor De ZZP Specialist gesitueerd in Eindhoven. Onze expertise is vooral gericht op de ZZP-ondernemer. Door onze enorme fiscale kennis voor de ZZP-er zul je altijd zo min mogelijk belasting betalen.

We zien dat veel ondernemers niet tevreden zijn met hun accountant of boekhouder. Dit uit zich met name in onduidelijke prijzen en te weinig coaching. Vanaf  de eerste dag zijn we gestart met vaste prijzen en maandelijks inzicht geven in de cijfers.

De ZZP Specialist heeft maar één doel: jou ontzorgen in jouw gehele boekhouding.

www.dezzpspecialist.com

Bel: 040-2951519Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


In 1 woord geweldig. Duidelijk snel en goed.

score 9.9

Bekijk


Laagdrempelig kantoor met uitstekende service. Fijn dat ze met je meedenken om de financiële situatie zo veel mogelijk te verbeteren.

score 9.0

Bekijk

Algemene toelichting: Accountant Eindhoven of administratiekantoor Eindhoven


Eindhoven is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur. De accountants en administratiekantoren in Eindhoven zijn hier goed op afgestemd. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Eindhoven, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden.

In Eindhoven zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van ZZP, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor de administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Eindhoven.

Accountant ZZP of administratiekantoor ZZP

In het centrum van Eindhoven wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Eindhoven door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort De ZZP Specialist natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen.

Accountant BV of administratiekantoor BV

Eindhoven heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als De ZZP Specialist. Er zijn genoeg  kantoren in Eindhoven die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Eindhoven zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MKB of administratiekantoor MKB

De gemiddelde ondernemer in Eindhoven  zit er goed bij. Je kunt in Eindhoven dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van De ZZP Specialist.

Accountant VOF of administratiekantoor VOF

Wat je in de straten van Eindhoven veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

De ZZP Specialist

De ZZP Specialist is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Eindhoven met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in Eindhoven? De ZZP Specialist helpt u graag!

De ZZP Specialist kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur