Main de haas  van ophoven log  3

De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.9
10 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Thorvaldsenlaan 6 a
5623 BN EINDHOVEN
Telefoon 040-2938700
Social media
Omschrijving

De Haas en Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening is een (kleinschalig) zelfstandig en onafhankelijk kantoor sinds 1997 gevestigd in Eindhoven, waar uitsluitend ervaren fiscaal juristen werkzaam zijn. Wij zijn aangesloten bij Register Belastingadviseurs.

Ons werkgebied bestaat o.a. uit fiscale advisering, samenstellen van fiscale aangiften, administratieve dienstverlening, verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen, financiële planning, zowel voor (startende) ondernemers als particulieren en expats (ook voor Duits- / Engelstaligen).

Wij werken met KING en Exact Online.

Wie bieden maatwerk gebaseerd op gedegen vakkennis, via korte persoonlijke en digitale communicatielijnen en reageren snel.
Wij denken met u mee en komen onze afspraken na.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Al ruim meer dan 25 jaar hebben wij een prettige samenwerking met dit kantoor naar volle tevredenheid.

score 9.9

Bekijk


Wij ervaren het kantoor De haas en van Ophoven als een zeer betrouwbare en strategische partner!

score 8.7

Bekijk


Al jaren een tevreden klant

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Prima kantoor en erg behulpzaam.

score 9.2

Bekijk


zeer te vrede over de dienst verlening

score 8.7

Bekijk


Heb contact gehad over basiszaken maar ben heel tevreden.

score 7.6

Bekijk


Kantoor loopt vooruit in advies voor de toekomst.

score 9.1

Bekijk


zeer professionele dienstverlening, toelichtingen en rapportages

score 8.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant EINDHOVEN of administratiekantoor EINDHOVEN


EINDHOVEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant EINDHOVEN, AdministratiekantoorEINDHOVEN of Belastingadviseur EINDHOVEN. Een accountant of administratiekantoor in EINDHOVEN is hier goed op afgestemd net als De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van EINDHOVEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant EINDHOVEN, Administratiekantoor EINDHOVEN of Belastingadviseur EINDHOVEN? De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening helpt u graag!

In EINDHOVEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in EINDHOVEN.

Accountant EINDHOVEN ZZP of administratiekantoor EINDHOVEN ZZP

In het centrum van EINDHOVEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in EINDHOVEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant EINDHOVEN BV of administratiekantoor EINDHOVEN BV

EINDHOVEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening. Er zijn genoeg  kantoren in EINDHOVEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In EINDHOVEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant EINDHOVEN MKB of administratiekantoor EINDHOVEN MKB

De gemiddelde ondernemer in EINDHOVEN  zit er goed bij. Je kunt in EINDHOVEN dan ook een Accountant EINDHOVEN of Administratiekantoor EINDHOVEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening.

Accountant EINDHOVEN VOF of administratiekantoor EINDHOVEN VOF

Wat je in de straten van EINDHOVEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening

De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in EINDHOVEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant EINDHOVEN, Administratiekantoor EINDHOVEN of Belastingadviseur EINDHOVEN? De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening helpt u graag!

De Haas & Van Ophoven Belastingadviseurs Administratieve dienstverlening kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten

Internationaal

  • Expat services
  • Internationale dienstverlening

Kennisgebied

  • MKB
  • Zorg en medische sector
  • Internationaal ondernemen