Main logo

Cijfers en glas

Gemiddeld tarief  65,00
Zeer goed 8.9
5 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Zuidlarenstraat 57 unit 1.15
2545 VP Den Haag
Telefoon 070-3663559
Social media
Omschrijving

Cijfers en Glas is de ideale hulp bij de administratie voor zzp’ers, middelgrote en kleine bedrijven in Den Haag en omgeving. Wij ontnemen deze ondernemers de loden last van alle financiële rompslomp die het ondernemen met zich meebrengt, zoals:

  • Het bijhouden van het grootboek
  • Het verzorgen van de aangifte van diverse soorten belastingen: omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting
  • Het opstellen van de jaarstukken en deze in dien nodig voorzien van het NOAB-stempel
Vakkundig en betrouwbaar

Cijfers en Glas is gecertificeerd lid van de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit vormt een garantie voor vakkennis en betrouwbaarheid, waardoor al veel bedrijven en bedrijfjes een beroep op ons hebben gedaan.

Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Ter zake kundig en neemt de tijd om met je te overleggen.

score 8.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Den Haag of administratiekantoor Den Haag


Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Den Haag, AdministratiekantoorDen Haag of Belastingadviseur Den Haag. Een accountant of administratiekantoor in Den Haag is hier goed op afgestemd net als Cijfers en glas. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Den Haag, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Cijfers en glas helpt u graag!

In Den Haag zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Den Haag.

Accountant Den Haag ZZP of administratiekantoor Den Haag ZZP

In het centrum van Den Haag wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Den Haag door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Cijfers en glas natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Cijfers en glas zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Den Haag BV of administratiekantoor Den Haag BV

Den Haag heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Cijfers en glas. Er zijn genoeg  kantoren in Den Haag die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Den Haag zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Den Haag MKB of administratiekantoor Den Haag MKB

De gemiddelde ondernemer in Den Haag  zit er goed bij. Je kunt in Den Haag dan ook een Accountant Den Haag of Administratiekantoor Den Haag vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Cijfers en glas.

Accountant Den Haag VOF of administratiekantoor Den Haag VOF

Wat je in de straten van Den Haag veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Cijfers en glas

Cijfers en glas is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Den Haag met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Cijfers en glas helpt u graag!

Cijfers en glas kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur