Main cm logo cmyk

CijferMeester Den Haag

Gemiddeld tarief  75,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Binckhorstlaan 36 M2.34
2513 BE Den Haag
Telefoon 0882683580
Social media
Omschrijving

Het administratiekantoor Den Haag wordt geleid door Peter van de Pas. Ik omschrijf mijzelf als een persoon met een logische, analytische en technische oriëntatie. Ik ben effectief bij het rationeel oplossen van problemen. Plannen, organiseren, uitvoeren en het administreren van werkzaamheden hebben mijn voorkeur. Mijn communicatie is duidelijk en specifiek en mijn ideeën zijn helder en staan in een logisch kader. Ik geef stap-voor-stap toelichting op het onderwerp.

U kunt onder andere op mij rekenen voor:
  • uw aangifte inkomstenbelasting (IB);
  • uw aangifte omzetbelasting (OB/BTW);
  • uw aangifte vennootschapsbelasting (VpB);
  • het digitaal opmaken van uw jaarrekening.
Mijn specialismen zijn:
  • digitalisering van het administratieve proces;
  • businesscoaching;
  • internationaal ondernemen.
Adviseren

Naast aangiftes ben ik ook veel bezig met het adviseren van ondernemers op basis van hun boekhouding. Cijfers zijn voor mij meer dan alleen getallen. Ik kan de cijfers omzetten in acties in de dagelijkse praktijk van de ondernemer. Zo help ik u om uw bedrijf gaande te houden in de huidige nationale en internationale markten.

Kantoor

Mijn kantoor is in BINK36 gevestigd. BINK36 is een bedrijfverzamelgebouw met 384 andere ondernemers. Daardoor is er een inspirerende omgeving voor mijzelf en mijn personeel. Dit maakt dat ondernemers zich snel thuis voelen en op hun gemak zijn. Vertrouwen moet groeien. Dat kan alleen als de bodem en de voeding goed is. Daardoor merk ik dat de samenwerkingen die ik nu heb boven zichzelf uitstijgen. Ik durf met recht te zeggen: 1+ 1 = 3!

Over de vloer

Ik heb een kratfiets en mijn klanten zeggen wel eens gekscherend: “Daar is mijn fietsende boekhouder! Maak plaats, maak plaats…” Ik zit namelijk niet alleen achter de computer de administraties bij te werken. Ik kom graag bij de bedrijven over de vloer. Mijn ervaring is dat ik dan veel meer zie van wat er speelt en wat er gebeurt. Dat maakt het verschil tussen een statige boekhouding op papier en de levende boekhouding in de cloud!

Internationaal georiënteerd

Het klantenbestand van administratiekantoor Den Haag is zeer divers, van de kunst- en cultuursector tot aan de internationale transportsector. Van vooral klein en flexibel tot middelgroot en nog steeds flexibel. Mijn klanten komen uit heel Europa. Een enkele klant uit (Zuid-, Midden- en Noord-) Amerika, Marokko, Zuid-Afrika, Indonesië en Japan weet de weg naar mijn kantoor te vinden. Door de cloudoplossingen kan de ondernemer plaatsonafhankelijk werken. Die administratieve flexibiliteit maakt het ook voor de internationaal georiënteerde ondernemer interessant om met mij in gesprek te zijn.

Toekomst

Mijn kantoor staat nooit stil. Ik ben bezig zakelijke contacten te leggen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië om in de toekomst in die landen makkelijker en sneller tot zaken te kunnen komen. Mijn ervaring hierbij is dat de “Latijns”-rechtelijke landen goed vergelijkbaar zijn met Nederland, maar dat er in de Angelsaksische landen op een heel andere manier wordt gewerkt. Gelukkig hoef ik niet alles zelf uit te vinden en helpt mijn internationale netwerk me hierbij.

Kortom: Administratiekantoor Den Haag staat met “Recht en Vrede” in de stad!
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Den Haag of administratiekantoor Den Haag


Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Den Haag, AdministratiekantoorDen Haag of Belastingadviseur Den Haag. Een accountant of administratiekantoor in Den Haag is hier goed op afgestemd net als CijferMeester Den Haag. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Den Haag, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? CijferMeester Den Haag helpt u graag!

In Den Haag zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Den Haag.

Accountant Den Haag ZZP of administratiekantoor Den Haag ZZP

In het centrum van Den Haag wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Den Haag door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort CijferMeester Den Haag natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met CijferMeester Den Haag zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Den Haag BV of administratiekantoor Den Haag BV

Den Haag heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als CijferMeester Den Haag. Er zijn genoeg  kantoren in Den Haag die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Den Haag zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Den Haag MKB of administratiekantoor Den Haag MKB

De gemiddelde ondernemer in Den Haag  zit er goed bij. Je kunt in Den Haag dan ook een Accountant Den Haag of Administratiekantoor Den Haag vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van CijferMeester Den Haag.

Accountant Den Haag VOF of administratiekantoor Den Haag VOF

Wat je in de straten van Den Haag veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

CijferMeester Den Haag

CijferMeester Den Haag is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Den Haag met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? CijferMeester Den Haag helpt u graag!

CijferMeester Den Haag kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur