Main camelot kleur

Camelot Accountancy

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.3
4 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Loosduinse Hoofdstraat 119
2552 AA Den Haag
Telefoon (070) 397 87 75
Social media
Omschrijving

Ondernemers willen een betrouwbare accountant, een die met gevoel voor cijfers èn gevoel voor mensen tegen een aanvaardbaar tarief voor hun in de weer is, reactief en pro-actief. Camelot is betrouwbaar, heeft gevoel voor cijfers èn mensen, heeft een aanvaardbaar tarief en is reactief en pro-actief. Maar Camelot heeft méér in huis, is méér dan een standaardaccountantskantoor.

Wij zijn betrokken. Niet zomaar betrokken, maar echt betrokken bij het wel en wee van onze klanten. Wij zijn flexibel en onze organisatie is laagdrempelig en informeel. Stropdassen kennen we niet. Wij zijn toegewijd, toegewijd om het beste uit onszelf te halen en om de ondernemer het beste uit zichzelf te laten halen. Wij zijn coachend, coachen de ondernemer in iedere fase van zijn onderneming en houden hem een spiegel voor wanneer dat nodig is. Maar vooral hebben wij plezier. Plezier in het ondernemen. En dat is wat wij onze klanten ook wensen. Want ondernemen met plezier levert de beste prestaties!
Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Ik heb de volledige boekhouding uitbesteed. Dus rekeningen, BTW, betalingen, Jaarverslag, belastingaangifte. Die wordt foutloos uitgevoerd tegen een redelijke prijs. Over fiscale aspecten wordt ik gevraagd en ongevraagd geadviseerd.

score 8.0

Bekijk


Prima kantoor!! Zeker aan te bevelen

score 8.0

Bekijk


Ik koos ze uit op hun originele naam en ben al jaren tevreden klant! Het is altijd prettig een afspraak met ze te hebben en ik vertrouw ze volledig. Altijd prettig, zeker bij zaken die zo belangrijk zijn voor je onderneming als je financiën.

score 8.2

Bekijk


Plezierig en ondersteunend! Denken mee en zijn qua kosten niet hoog in de markt.

score 9.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Den Haag of administratiekantoor Den Haag


Den Haag is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Den Haag, AdministratiekantoorDen Haag of Belastingadviseur Den Haag. Een accountant of administratiekantoor in Den Haag is hier goed op afgestemd net als Camelot Accountancy. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Den Haag, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Camelot Accountancy helpt u graag!

In Den Haag zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Den Haag.

Accountant Den Haag ZZP of administratiekantoor Den Haag ZZP

In het centrum van Den Haag wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Den Haag door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Camelot Accountancy natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Camelot Accountancy zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Den Haag BV of administratiekantoor Den Haag BV

Den Haag heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Camelot Accountancy. Er zijn genoeg  kantoren in Den Haag die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Den Haag zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Den Haag MKB of administratiekantoor Den Haag MKB

De gemiddelde ondernemer in Den Haag  zit er goed bij. Je kunt in Den Haag dan ook een Accountant Den Haag of Administratiekantoor Den Haag vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Camelot Accountancy.

Accountant Den Haag VOF of administratiekantoor Den Haag VOF

Wat je in de straten van Den Haag veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Camelot Accountancy

Camelot Accountancy is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Den Haag met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Den Haag, Administratiekantoor Den Haag of Belastingadviseur Den Haag? Camelot Accountancy helpt u graag!

Camelot Accountancy kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten

Internationaal

  • Expat services
  • Internationale dienstverlening
  • Internationale tax

Kennisgebied

  • MKB
  • Agro
  • Zorg en medische sector
  • Internationaal ondernemen

Overig

  • Franchise & Formules