Main bds pms 357 109

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs

Gemiddeld tarief  75,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant,  Administratiekantoor,  Belastingadviseur
Adres Krijtwal 27
3432 ZT Nieuwegein
Telefoon 030-6013437
Social media
Omschrijving

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs combineert het beste van twee werelden, de kennis en ervaring van een (middel)groot advieskantoor; maar ook de flexibiliteit en het aantrekkelijke prijspeil van het administratiekantoor ‘’om de hoek’’.

Wij zijn het ontbrekende puzzelstuk in de financiële organisatie van een bedrijf en zijn goed in staat de behoeften van de ondernemer op financieel gebied te taxeren en hierin op een adequate wijze te voorzien.

Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van dienstverleners die uitstekend in staat zijn om werkzaamheden die in het verlengde van onze activiteiten liggen op zich te nemen. Denk daarbij aan notarissen, advocaten, banken, makelaardij, (auto)leasemaatschappijen en onafhankelijke adviseurs in verzekeringen.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres als u gekwalificeerd financieel / administratief personeel op verschillende kennis- en opleidingsniveaus zou willen inhuren. Wij leveren de juiste persoon op de juiste plaats, aangezien wij beschikken over snel inzetbaar personeel.

BDS Fiscale en Financiële Adviseurs is zonder meer het ontbrekende puzzelstuk binnen uw financiële organisatie!Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Nieuwegein of administratiekantoor Nieuwegein


Nieuwegein is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Nieuwegein, AdministratiekantoorNieuwegein of Belastingadviseur Nieuwegein. Een accountant of administratiekantoor in Nieuwegein is hier goed op afgestemd net als BDS Fiscale & Financiële Adviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Nieuwegein, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwegein, Administratiekantoor Nieuwegein of Belastingadviseur Nieuwegein? BDS Fiscale & Financiële Adviseurs helpt u graag!

In Nieuwegein zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Nieuwegein.

Accountant Nieuwegein ZZP of administratiekantoor Nieuwegein ZZP

In het centrum van Nieuwegein wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Nieuwegein door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort BDS Fiscale & Financiële Adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met BDS Fiscale & Financiële Adviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Nieuwegein BV of administratiekantoor Nieuwegein BV

Nieuwegein heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als BDS Fiscale & Financiële Adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in Nieuwegein die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Nieuwegein zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Nieuwegein MKB of administratiekantoor Nieuwegein MKB

De gemiddelde ondernemer in Nieuwegein  zit er goed bij. Je kunt in Nieuwegein dan ook een Accountant Nieuwegein of Administratiekantoor Nieuwegein vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van BDS Fiscale & Financiële Adviseurs.

Accountant Nieuwegein VOF of administratiekantoor Nieuwegein VOF

Wat je in de straten van Nieuwegein veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Nieuwegein met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwegein, Administratiekantoor Nieuwegein of Belastingadviseur Nieuwegein? BDS Fiscale & Financiële Adviseurs helpt u graag!

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.