Main baker tilly berk def 1

Baker Tilly Berk Rotterdam

Gemiddeld tarief -
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Lichtenauerlaan 230
3062ME ROTTERDAM
Telefoon 0102539000
Social media
Omschrijving

Baker Tilly Berk bestond in 2014 100 jaar. Sinds de oprichting in 1914 zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, ruim 700 medewerkers (660 medewerkers en 42 partners) en een omzet van € 81,4 miljoen (2014). We behoren tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Baker Tilly Berk is niet alleen actief op het gebied van accountancy en belastingadvies. U kunt bij ons ook terecht voor bedrijfsjuridisch advies, IT advisory, corporate finance, interim solutions, risk & performance management en subsidie-audits.

Een goede financiële administratie is de basis voor het bijsturen, groeien en gezond houden van uw onderneming. Met de jaarrekening en het jaarverslag informeert u uw belanghebbenden, bijvoorbeeld uw klanten en andere geïnteresseerden, over de ontwikkelingen binnen uw familiebedrijf of mkb.


Wat doet de adviseur voor u?
De accountants van Baker Tilly Berk bieden hulp in de vorm die bij u en uw onderneming past. Zij denken mee met alle mogelijke vraagstukken binnen uw bedrijf. Geen familiebedrijf of mkb-onderneming is immers hetzelfde.

Onze adviseurs helpen u bij de volgende aspecten:

  • het samenstellen van de jaarrekening;
  • het controleren van de jaarrekening;
  • het bijhouden van de (complete) financiële administratie;
  • administratieve ondersteuning bij uw salarisverwerking;
  • het inrichten en beoordelen van uw  administratieve organisatie.

U kunt kiezen of u deze bedrijfsadvisering geheel of gedeeltelijk aan ons wilt uitbesteden.

Kortom: Wij leveren toegevoegde waarde en stellen samen met de ondernemer een maatwerkpakket samen voor onze dienstverlening. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant ROTTERDAM of administratiekantoor ROTTERDAM


ROTTERDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant ROTTERDAM, AdministratiekantoorROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM. Een accountant of administratiekantoor in ROTTERDAM is hier goed op afgestemd net als Baker Tilly Berk Rotterdam. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ROTTERDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant ROTTERDAM, Administratiekantoor ROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM? Baker Tilly Berk Rotterdam helpt u graag!

In ROTTERDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ROTTERDAM.

Accountant ROTTERDAM ZZP of administratiekantoor ROTTERDAM ZZP

In het centrum van ROTTERDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ROTTERDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Baker Tilly Berk Rotterdam natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Baker Tilly Berk Rotterdam zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant ROTTERDAM BV of administratiekantoor ROTTERDAM BV

ROTTERDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Baker Tilly Berk Rotterdam. Er zijn genoeg  kantoren in ROTTERDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ROTTERDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant ROTTERDAM MKB of administratiekantoor ROTTERDAM MKB

De gemiddelde ondernemer in ROTTERDAM  zit er goed bij. Je kunt in ROTTERDAM dan ook een Accountant ROTTERDAM of Administratiekantoor ROTTERDAM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Baker Tilly Berk Rotterdam.

Accountant ROTTERDAM VOF of administratiekantoor ROTTERDAM VOF

Wat je in de straten van ROTTERDAM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Baker Tilly Berk Rotterdam

Baker Tilly Berk Rotterdam is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ROTTERDAM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant ROTTERDAM, Administratiekantoor ROTTERDAM of Belastingadviseur ROTTERDAM? Baker Tilly Berk Rotterdam helpt u graag!

Baker Tilly Berk Rotterdam kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur