Main solvingissues

Baat accountants en adviseurs

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.7
23 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Bisschop Drehmansstraat 6
6041 XD ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN
Telefoon +31 475 35 09 09
Social media
Omschrijving

Baat accountants & adviseurs is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende adviesorganisaties op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische, HR- en aanverwante disciplines in Zuid-Nederland.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Ondernemende accountants/fiscalisten. Je voelt gewoon dat je met een mede-ondernemer aan tafel zit. De getallen moeten kloppen maar er mee werken kunnen veel accountants niet. Baat wel. Ook na 6 jaar klant te zijn weten ze te boeien.

score 9.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk


Prima kantoor. Service is top.

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


Consult gehad van juriste inzake arbeidsconflict

score 8.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.6

Bekijk


Ruim tevreden over dit kantoor en medewerkers

score 8.8

Bekijk


We zijn als organisatie binnen de zorgsector onder de indruk van de deskundigheid en kennis van onze contactpersoon R.Seelen. Hij houdt zich aan alle afspraken en denkt altijd actief met ons mee al bedrijf en als natuurlijk persoon.

score 9.0

Bekijk


We zijn als organisatie binnen de zorgsector onder de indruk van de deskundigheid en kennis van onze contactpersoon R.Seelen. Hij houdt zich aan alle afspraken en denkt altijd actief met ons mee al bedrijf en als natuurlijk persoon.

score 9.0

Bekijk


Vakkundige ondersteuning. Men anticipeert tijdig op ontwikkelingen/wijzigingen. Goede feedback.

score 8.3

Bekijk


Al jaren een tevreden klant van Baat. Adviseurs met een nuchtere en heldere aanpak !

score 8.7

Bekijk


Reeds veel jaren klant en nog steeds zeer tevreden

score 8.2

Bekijk


Kundig, snel, proactief

score 8.1

Bekijk


Ook als relatief klein ondernemer, ziet het kantoor mij te allen tijde als een gewaardeerde klant.

score 9.4

Bekijk


Kantoor weet wat een klant is en gaan daar zeer professioneel mee om

score 9.0

Bekijk


Mooi kantoor met zeer reële partnertarieven en iedere klant is gekoppeld aan een partner die zelf ondernemer is. BAAT vind ik het alternatief voor de grote accountantskantoren en de kleinere administratiekantoren. Voldoende omvang om specialisme te hebben op alle gebieden en voldoende omvang om als klant herkenbaar te blijven .

score 8.9

Bekijk


nvt

score 8.9

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN of administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN


ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN, AdministratiekantoorROERMOND MAASTRICHT HEERLEN of Belastingadviseur ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN. Een accountant of administratiekantoor in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN is hier goed op afgestemd net als Baat accountants en adviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN, Administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN of Belastingadviseur ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN? Baat accountants en adviseurs helpt u graag!

In ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN.

Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN ZZP of administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN ZZP

In het centrum van ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Baat accountants en adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Baat accountants en adviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN BV of administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN BV

ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Baat accountants en adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN MKB of administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN MKB

De gemiddelde ondernemer in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN  zit er goed bij. Je kunt in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN dan ook een Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN of Administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Baat accountants en adviseurs.

Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN VOF of administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN VOF

Wat je in de straten van ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Baat accountants en adviseurs

Baat accountants en adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN, Administratiekantoor ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN of Belastingadviseur ROERMOND MAASTRICHT HEERLEN? Baat accountants en adviseurs helpt u graag!

Baat accountants en adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur