Main logo 1002 311135140367116188

B en S advies en administratie

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.8
9 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Wichmanlaan 42 a
4033 HG Lienden
Telefoon +31611742562
Social media
Omschrijving

B en S advies en administratie is een qua omvang klein, maar landelijk opererend advies- en administratiekantoor. De voorkeur gaat uit naar het "Klein" MKB, simpelweg omdat de directe contacten met de klant en het daadwerkelijk aan de klant verlenen van persoonlijke aandacht en service bij die doelgroep nog mogelijk is.

Grotere bedrijven, tot ondernemingen die controleplichtig zijn, zijn ook welkom en kunnen door B en S advies en administratie vanwege haar brede inzetbaarheid ook worden bediend.

Ontzorging van de administratieve en fiscale rompslomp staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel. Zo komen wij uw administratie etc. halen en brengen zonder dat dat de ondernemer dus extra tijd kost en hij/zij zich kan bezighouden met datgene waar hij/zij goed in is. Dit halen en brengen vindt plaats in overleg zowel overdag als 's avonds.

Rapportages worden bij de ondernemer niet alleen afgeleverd, maar ook doorgesproken, zodat de ondernemer ook begrijpt wat er in zijn/haar onderneming is gebeurd of er nog zou moeten gebeuren.

Wij werken op basis van een van te voren afgesproken jaarprijs, zonder verrassingen dus. Enkel bij aanzienlijke afwijking van de uitgangspunten KAN aanpassing van de prijs plaatsvinden. Dit vindt overigens altijd in overleg met de klant plaats.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


De jaarrekeningen zijn zeer goed bruikbaar bij het indienen van de inkomstenbelasting! En de jaarrekening wordt snel opgeleverd! Kortom, erg tevreden!

score 10.0

Bekijk


Relaxte, ongedwongen en fijne samenwerking

score 8.2

Bekijk


Reageert snel op vragen van mij. En ligt dit goed toe

score 9.2

Bekijk


B en S is een prettig kantoor om mee samen te werken.

score 7.6

Bekijk


Ik ben erg tevreden over alle boekhoudkundige werkzaamheden die B en S advies voor mij doet ! Ik kan er met een gerust hart op vertrouwen dat het goed komt.

score 8.8

Bekijk


B en S, is klantgericht denkt me geeft adviezen altijd bereikbaar voor vragen,goede service,zeer tevreden over B en S

score 9.1

Bekijk


Ben van B & S Advies en Administratie doet nu een jaar voor ons de boekhouding. Qua service is hij echt helemaal top. Hij komt mijn mappen persoonlijk ophalen en terugbrengen. Het enige wat hij daar 'extra' voor vraagt, is een kop koffie die ik dan uiteraard met liefde voor hem klaar zet. Hij neemt ontzettend veel werk uit handen en voor de meest simpele (en ingewikkelde) vragen kan ik hem op z'n mobiel bellen. Hij denkt met me mee en maakt boekhouden 'enigszins' begrijpelijk voor mij. Ik ben een leek wat betreft cijfers en hou mezelf liever bezig met mijn vak. Uiteraard ook nog belangrijk: hij verdient echt geld voor mij. Zijn kennis van de financiële wegen en de mogelijkheden en onmogelijkheden helpen mij en mijn bedrijf verder.

score 9.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Lienden of administratiekantoor Lienden


Lienden is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Lienden, AdministratiekantoorLienden of Belastingadviseur Lienden. Een accountant of administratiekantoor in Lienden is hier goed op afgestemd net als B en S advies en administratie. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Lienden, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Lienden, Administratiekantoor Lienden of Belastingadviseur Lienden? B en S advies en administratie helpt u graag!

In Lienden zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Lienden.

Accountant Lienden ZZP of administratiekantoor Lienden ZZP

In het centrum van Lienden wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Lienden door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort B en S advies en administratie natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met B en S advies en administratie zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Lienden BV of administratiekantoor Lienden BV

Lienden heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als B en S advies en administratie. Er zijn genoeg  kantoren in Lienden die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Lienden zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Lienden MKB of administratiekantoor Lienden MKB

De gemiddelde ondernemer in Lienden  zit er goed bij. Je kunt in Lienden dan ook een Accountant Lienden of Administratiekantoor Lienden vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van B en S advies en administratie.

Accountant Lienden VOF of administratiekantoor Lienden VOF

Wat je in de straten van Lienden veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

B en S advies en administratie

B en S advies en administratie is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Lienden met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Lienden, Administratiekantoor Lienden of Belastingadviseur Lienden? B en S advies en administratie helpt u graag!

B en S advies en administratie kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur