Main

Alfa Accountants en Adviseurs

Gemiddeld tarief -
Slecht 3.8
2 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Catharinastraat 1
7941JD MEPPEL
Telefoon 0900 1213 203
Social media Geen social media
Omschrijving

Alfa Accountants en Adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in MEPPEL met verschillende diensten. Adres:Catharinastraat 1,  in MEPPEL.

Accountant MEPPEL, Administratiekantoor MEPPEL of Belastingadviseur MEPPEL? Alfa Accountants en Adviseurs helpt u graag!

Alfa Accountants en Adviseurs  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


De adviseur raffelt de jaarrekening met ons door en vergelijkt ons met anonieme cijfers waar je niks mee kunt. Het jaarrapport is veel te laat klaar.De rekening is veel te hoog en hij declareert maar zo wat uren van telefoon gesprekken met de belastingdienst die helemaal niet nodig waren en waar wij ook niet om gevraagd hadden.komt afspraken ook niet na

score 3.4

Bekijk


Lange lijnen, grote facturen. Adviseur denkt niet met klant mee, veel ongevraagde adviezen, ongevraagde vergelijkingen. Willen geen offerte/prijsopgaven geven aan bestaande klanten. Kantoor slecht toegankelijk. Om de paar jaar een andere kantoorleider.

score 4.2

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant MEPPEL of administratiekantoor MEPPEL


MEPPEL is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant MEPPEL, AdministratiekantoorMEPPEL of Belastingadviseur MEPPEL. Een accountant of administratiekantoor in MEPPEL is hier goed op afgestemd net als Alfa Accountants en Adviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van MEPPEL, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant MEPPEL, Administratiekantoor MEPPEL of Belastingadviseur MEPPEL? Alfa Accountants en Adviseurs helpt u graag!

In MEPPEL zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in MEPPEL.

Accountant MEPPEL ZZP of administratiekantoor MEPPEL ZZP

In het centrum van MEPPEL wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in MEPPEL door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Alfa Accountants en Adviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Alfa Accountants en Adviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant MEPPEL BV of administratiekantoor MEPPEL BV

MEPPEL heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Alfa Accountants en Adviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in MEPPEL die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In MEPPEL zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant MEPPEL MKB of administratiekantoor MEPPEL MKB

De gemiddelde ondernemer in MEPPEL  zit er goed bij. Je kunt in MEPPEL dan ook een Accountant MEPPEL of Administratiekantoor MEPPEL vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Alfa Accountants en Adviseurs.

Accountant MEPPEL VOF of administratiekantoor MEPPEL VOF

Wat je in de straten van MEPPEL veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in MEPPEL met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant MEPPEL, Administratiekantoor MEPPEL of Belastingadviseur MEPPEL? Alfa Accountants en Adviseurs helpt u graag!

Alfa Accountants en Adviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Accountant Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten
Dit kantoor heeft nog niet aangegeven welke diensten en services geleverd worden.