Main ahead logo

AHEAD Accountants & Belastingadviseurs

Gemiddeld tarief  75,00
Zeer goed 9.1
2 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Voorstraat 70
9291 CL KOLLUM
Telefoon 085 - 27 33 200
Social media
Omschrijving

AHEAD is een persoonlijk, laagdrempelig full-service accountantskantoor die u alle administratieve, belasting- en personeelszaken uit handen neemt.

Vanuit een 300-jaar oud monumentaal pand in het centrum van Kollum helpt AHEAD bedrijven en ZZP’ers op financieel en administratief gebied. U stapt bij ons zonder afspraak binnen. Voor advies kunt u gewoon bellen zonder dat de meter meteen tikt en processen zijn zodanig geautomatiseerd dat het als ondernemer zo makkelijk mogelijk is gemaakt door slimme online oplossingen. Hierdoor gaat alles snel, digitaal en eenvoudig.Accountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Laagdrempelig en betaalbaar accountantskantoor. Helpen je met alles wat je zelf kunt doen en nemen je de zaken uit handen waarbij meer deskundigheid genoodzaakt is. En dat voor een betaalbare prijs!

score 8.8

Bekijk


Prima kleinschalig kantoor met hart voor de zaak.

score 9.3

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant KOLLUM of administratiekantoor KOLLUM


KOLLUM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant KOLLUM, AdministratiekantoorKOLLUM of Belastingadviseur KOLLUM. Een accountant of administratiekantoor in KOLLUM is hier goed op afgestemd net als AHEAD Accountants & Belastingadviseurs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van KOLLUM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant KOLLUM, Administratiekantoor KOLLUM of Belastingadviseur KOLLUM? AHEAD Accountants & Belastingadviseurs helpt u graag!

In KOLLUM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in KOLLUM.

Accountant KOLLUM ZZP of administratiekantoor KOLLUM ZZP

In het centrum van KOLLUM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in KOLLUM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort AHEAD Accountants & Belastingadviseurs natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met AHEAD Accountants & Belastingadviseurs zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant KOLLUM BV of administratiekantoor KOLLUM BV

KOLLUM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als AHEAD Accountants & Belastingadviseurs. Er zijn genoeg  kantoren in KOLLUM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In KOLLUM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant KOLLUM MKB of administratiekantoor KOLLUM MKB

De gemiddelde ondernemer in KOLLUM  zit er goed bij. Je kunt in KOLLUM dan ook een Accountant KOLLUM of Administratiekantoor KOLLUM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van AHEAD Accountants & Belastingadviseurs.

Accountant KOLLUM VOF of administratiekantoor KOLLUM VOF

Wat je in de straten van KOLLUM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

AHEAD Accountants & Belastingadviseurs

AHEAD Accountants & Belastingadviseurs is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in KOLLUM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant KOLLUM, Administratiekantoor KOLLUM of Belastingadviseur KOLLUM? AHEAD Accountants & Belastingadviseurs helpt u graag!

AHEAD Accountants & Belastingadviseurs kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.