Main

Administratiekantoor Vissers Activa

Gemiddeld tarief  19,50
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Corneillestraat 8 8
3076VB Rotterdam
Telefoon 0622229394
Social media Geen social media
Omschrijving

Administratiekantoor Vissers Activa verricht de boekhouding voor MKB-bedrijven. 
Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, klanttevredenheid en het belangrijkst: betrouwbaarheid.

Onze diensten richten op:

  • De financiële administratie voor uw onderneming;
  • Jaarrekening;
  • Aangifte omzetbelasting;
  • Opstellen van arbeidscontracten conform de Nederlandse wetgeving;
  • Salarisadministratie
  • Het bijhouden van uw mailverkeer;
  • Opstellen van offertes en verkoopfacturen.

Voor een aantrekkelijk tarief verrichten wij de boekhouding voor uw onderneming.
Als klant kunt u ook altijd kosteloos vragen stellen met betrekking tot uw boekhouding.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Rotterdam of administratiekantoor Rotterdam


Rotterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Rotterdam, AdministratiekantoorRotterdam of Belastingadviseur Rotterdam. Een accountant of administratiekantoor in Rotterdam is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Vissers Activa. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Rotterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Rotterdam, Administratiekantoor Rotterdam of Belastingadviseur Rotterdam? Administratiekantoor Vissers Activa helpt u graag!

In Rotterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Rotterdam.

Accountant Rotterdam ZZP of administratiekantoor Rotterdam ZZP

In het centrum van Rotterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Rotterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Vissers Activa natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Vissers Activa zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Rotterdam BV of administratiekantoor Rotterdam BV

Rotterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Vissers Activa. Er zijn genoeg  kantoren in Rotterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Rotterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Rotterdam MKB of administratiekantoor Rotterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Rotterdam  zit er goed bij. Je kunt in Rotterdam dan ook een Accountant Rotterdam of Administratiekantoor Rotterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Vissers Activa.

Accountant Rotterdam VOF of administratiekantoor Rotterdam VOF

Wat je in de straten van Rotterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Vissers Activa

Administratiekantoor Vissers Activa is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Rotterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Rotterdam, Administratiekantoor Rotterdam of Belastingadviseur Rotterdam? Administratiekantoor Vissers Activa helpt u graag!

Administratiekantoor Vissers Activa kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten