Main image 2015 04 16

Administratiekantoor Nofri

Gemiddeld tarief  64,00
Zeer goed 8.7
21 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Theemsweg 49
3201LT SPIJKENISSE
Telefoon 0181-850300
Social media
Omschrijving

Administratiekantoor Nofri is in 2009 opgericht door Wanda de Schrijver-Vreugdenhil. Het kantoor verzorgt de verwerking van de boekhouding, jaarrekening, aangiften omzetbelasting (+ICP) en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting alsmede de salarisadministratie. Ook voor het opstellen van prognoses, tussentijdse cijfers, en financieringsaanvragen bent u bij dit kantoor op het juiste adres. Het kantoor is sinds 2011 NOAB gecertificeerd en hecht hier ook veel waarde aan omdat dit keurmerk staat voor kwaliteit. Het kantoor staat alom bekend om zijn uitstekende begeleiding van startende ondernemingen. Vanwege de allround dienstverlening en de korte lijnen is dit kantoor een toppertje en uniek in zijn soort!Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


toegankelijk, duidelijk en transparant zijn op haar van toepassing

score 8.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


Ik merk dat ik steeds meer in de samenwerking met dit kantoor groei. Alles is op tijd af en er wordt geen onzin verkocht. Recht door zee, maar altijd rechtvaardig.

score 7.4

Bekijk


Al vanaf 2009 ben ik een tevreden klant van Nofri, Mart Kuiper,ZZP-Lasser

score 10.0

Bekijk


Goede samenwerking, meedenkend. Bij vragen en/of opmerkingen snelle reactie. Zeer tevreden.

score 10.0

Bekijk


Het is een geweldig mens heeft verstand van zaken en denkt mee hadden wij eerder moeten hebben dan had ons bedrijf er anders voor gestaan

score 9.6

Bekijk


Een zeer professioneel en goed administratiekantoor, Zeker een aanrader!

score 7.9

Bekijk


To the point

score 8.3

Bekijk


Deze kantoor is voor mij in vergelijking met anderen het beste

score 8.8

Bekijk


Prima en snelle servive

score 9.8

Bekijk


Altijd tevreden.

score 9.4

Bekijk


Staat altijd voor je klaar

score 8.6

Bekijk


Ik heb dit kantoor al aan veel bedrijven geadviseerd. Een beter kantoor is er namelijk niet en voordat ik bij Nofri terecht kwam heb ik echt wel een aantal boekhouders versleten. Maar bij Nofri ga ik niet meer weg!

score 9.5

Bekijk


Wanda is een echte professional in haar vak. Ze weet wat er speelt in de markt en denkt met de klant mee. Echt een aanrader!

score 8.2

Bekijk


Prima kantoor met een goede persoonlijke service

score 9.2

Bekijk


Dienstverlening is zeer prettig. Heldere uitleg over voor mij complexe zaken. Zeer snelle verwerking van de stukken voor de BTW aangifte.

score 7.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Fijne samenwerking. Kunnen altijd met onze vragen terecht.

score 7.4

Bekijk


Er wordt zeer goed geluisterd naar de vraag van de klant, snel gereageerd en alles goed toegelicht. Ik voel mij op mijn gemak bij Administratiekantoor Nofri.

score 9.0

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant SPIJKENISSE of administratiekantoor SPIJKENISSE


SPIJKENISSE is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant SPIJKENISSE, AdministratiekantoorSPIJKENISSE of Belastingadviseur SPIJKENISSE. Een accountant of administratiekantoor in SPIJKENISSE is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Nofri. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van SPIJKENISSE, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant SPIJKENISSE, Administratiekantoor SPIJKENISSE of Belastingadviseur SPIJKENISSE? Administratiekantoor Nofri helpt u graag!

In SPIJKENISSE zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in SPIJKENISSE.

Accountant SPIJKENISSE ZZP of administratiekantoor SPIJKENISSE ZZP

In het centrum van SPIJKENISSE wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in SPIJKENISSE door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Nofri natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Nofri zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant SPIJKENISSE BV of administratiekantoor SPIJKENISSE BV

SPIJKENISSE heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Nofri. Er zijn genoeg  kantoren in SPIJKENISSE die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In SPIJKENISSE zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant SPIJKENISSE MKB of administratiekantoor SPIJKENISSE MKB

De gemiddelde ondernemer in SPIJKENISSE  zit er goed bij. Je kunt in SPIJKENISSE dan ook een Accountant SPIJKENISSE of Administratiekantoor SPIJKENISSE vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Nofri.

Accountant SPIJKENISSE VOF of administratiekantoor SPIJKENISSE VOF

Wat je in de straten van SPIJKENISSE veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Nofri

Administratiekantoor Nofri is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in SPIJKENISSE met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant SPIJKENISSE, Administratiekantoor SPIJKENISSE of Belastingadviseur SPIJKENISSE? Administratiekantoor Nofri helpt u graag!

Administratiekantoor Nofri kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur