Main 1401jh logo 1

Administratiekantoor JH

Gemiddeld tarief  50,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Kenauweg 14
2331 BB Leiden
Telefoon 06 10105757
Social media Geen social media
Omschrijving

Administratiekantoor JH is in 2005 opgericht door Jochem Havens. Met sinds kort een mooi kantoorpand aan de Kenauweg 14 in Leiden (in de wijk Stevenshof), met een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Cliënten uit bijna alle branches worden bediend.

Bij Administratiekantoor JH kunt u terecht voor de totale administratieve dienstverlening. Zo heeft u alles onder één dak. Hierbij valt te denken aan:

- samenstellen jaarrekeningen
- belasting aangiften / belastingadvies
- loonadministratie
- rapportages
- financieringsaanvragen
- verwerken administratie / facturatie
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Leiden of administratiekantoor Leiden


Leiden is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Leiden, AdministratiekantoorLeiden of Belastingadviseur Leiden. Een accountant of administratiekantoor in Leiden is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor JH. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Leiden, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Leiden, Administratiekantoor Leiden of Belastingadviseur Leiden? Administratiekantoor JH helpt u graag!

In Leiden zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Leiden.

Accountant Leiden ZZP of administratiekantoor Leiden ZZP

In het centrum van Leiden wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Leiden door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor JH natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor JH zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Leiden BV of administratiekantoor Leiden BV

Leiden heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor JH. Er zijn genoeg  kantoren in Leiden die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Leiden zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Leiden MKB of administratiekantoor Leiden MKB

De gemiddelde ondernemer in Leiden  zit er goed bij. Je kunt in Leiden dan ook een Accountant Leiden of Administratiekantoor Leiden vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor JH.

Accountant Leiden VOF of administratiekantoor Leiden VOF

Wat je in de straten van Leiden veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor JH

Administratiekantoor JH is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Leiden met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Leiden, Administratiekantoor Leiden of Belastingadviseur Leiden? Administratiekantoor JH helpt u graag!

Administratiekantoor JH kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur