Main akga logo email

Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V.

Gemiddeld tarief  75,00
Goed 7.6
7 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Burg Vening Meineszlaan 62
1063BD AMSTERDAM
Telefoon 020-3080788
Social media Geen social media
Omschrijving

Administratiekantoor Groot Amsterdam bied je tegen een vaste lage prijs per maand een perfecte oplossing aan voor het uitbesteden van de boekhouding/administratie en de salarisadministratie, uiteraard verzorgen wij ook de jaarrekening en de belastingaangifte. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met uurtarieven te werken, je weet precies waar je aan toe bent, transparant en eenvoudig! Van A tot Z is alles rondom de boekhouding/administratie en rapportages zodanig geregeld dat je hierover geen zorgen meer hoeft te maken, je kan met een gerust hart je boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Groot Amsterdam, bovendien werkt het uiterst eenvoudig!Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Geen commentaar gegeven

score 2.1

Bekijk


Fijn dat alles zo snel geregeld wordt en vragen direct beantwoord worden (super snel via mail). Ook zonder ernaar te vragen worden er dingen alvast geregeld. Heel fijn dat er wordt meegedacht en alle opties als keuze worden gegeven!

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.3

Bekijk


als startende ondernemer heb ik zeer veel advies gekregen, ik kan altijd langskomen.

score 9.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk


Ik ben zeer tevreden met het administratiekantoor! Ze verzorgen ook alle inkomende facturen op basis van aangeleverde foto's. Heel fijn! Ik zou wel graag een visueel aantrekkelijker actueel (of per jaar) overzicht willen hebben van het e.e.a.

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.3

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant AMSTERDAM of administratiekantoor AMSTERDAM


AMSTERDAM is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant AMSTERDAM, AdministratiekantoorAMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM. Een accountant of administratiekantoor in AMSTERDAM is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V.. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van AMSTERDAM, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. helpt u graag!

In AMSTERDAM zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in AMSTERDAM.

Accountant AMSTERDAM ZZP of administratiekantoor AMSTERDAM ZZP

In het centrum van AMSTERDAM wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in AMSTERDAM door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant AMSTERDAM BV of administratiekantoor AMSTERDAM BV

AMSTERDAM heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V.. Er zijn genoeg  kantoren in AMSTERDAM die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In AMSTERDAM zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant AMSTERDAM MKB of administratiekantoor AMSTERDAM MKB

De gemiddelde ondernemer in AMSTERDAM  zit er goed bij. Je kunt in AMSTERDAM dan ook een Accountant AMSTERDAM of Administratiekantoor AMSTERDAM vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V..

Accountant AMSTERDAM VOF of administratiekantoor AMSTERDAM VOF

Wat je in de straten van AMSTERDAM veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V.

Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in AMSTERDAM met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant AMSTERDAM, Administratiekantoor AMSTERDAM of Belastingadviseur AMSTERDAM? Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. helpt u graag!

Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur