Main logo 300 2017

Administratiekantoor Geervliet

Gemiddeld tarief  69,00
Zeer goed 8.8
26 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Romenpad 43
2652BX Berkel en Rodenrijs
Telefoon 010-8418503
Social media
Omschrijving

U heeft als ondernemer te maken met een veelheid aan administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, bankafschriften en contante betalingen maar ook verplichtingen zoals het doen van diverse belastingaangiftes en jaarrekeningen.

Een goede financiële administratie is essentieel voor elke onderneming. Administratiekantoor Geervliet kan vakkundig en adequaat uw financiële administratie inrichten, verwerken en controleren.

Administratiekantoor Geervliet helpt u bij het beheren en interpreteren van uw administratie, om zodoende goed inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven.

Periodiek kan Administratiekantoor Geervliet voor u de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting verzorgen en tevens de jaarrekening.

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via de contactpagina of bekijk meer informatie via de website.
Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Zeer tevreden over afhandeling fiscale verzoeken. Ook wanneer er enige spoed benodigd is. Altijd correcte en snelle response op email.

score 7.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


Gelet op eerdere ervaringen met anderen gelijkwaardige kantoren ben ik met de heer Geervliet zeer content Sinds een aantal jaren verzorgd hij onze administratie naar volle tevredenheid

score 10.0

Bekijk


super relaxte vent die niet moeilijk doet en volgens mij niet gek te krijgen is ,welke belt mailt of schrijft met de belasting/instanties net zo lang dat alles duidelijk is. komt aan huis wanneer nodig en bespreekt alle voor komende zaken. ik ben zeer tevreden , aanrader voor iedereen.

score 8.6

Bekijk


ad 2 eenvoudige buro opzet ad 3 n.v.t. op architectenbureau ad 4 er zijn externe adviseurs kort bondig en..... tijd nemend...service verlenend.

score 8.0

Bekijk


Administratiekantoor Geervliet komt altijd zijn afspraken na, is betaalbaar en denkt met je mee!

score 10.0

Bekijk


Een verandering van een administrateur is altijd een hele stap. Wij zijn dan ook blij en zeer tevreden met Administratiekantoor Geervliet. Een buitengewoon prettige manier van communiceren die duidelijk antwoord geeft op onze vragen. Ons is gebleken dat dit administratiekantoor graag een stapje extra zet voor zijn klanten zonder dat daar direct een rekening tegenover staat. Voor ons een dikke 10!

score 9.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Ik ben tevreden met de service die geboden wordt en tevreden over de flexibiliteit

score 8.4

Bekijk


Ik ben heel erg tevreden

score 8.0

Bekijk


Goed en correct.

score 8.1

Bekijk


Mijndert is goed in wat hij doet! Ik zou hem aan iedereen willen aanbevelen

score 10.0

Bekijk


Zeer snelle en servicegerichte behandeling van de administratie.

score 7.7

Bekijk


Heldere afspraken, goede service, denkt mee en geen goed advies (en zoekt zaken uit bij vragen).

score 9.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 10.0

Bekijk


je kunt altijd bellen en word te woord gestaan ook al komt het niet gelegen dan word je ook binnen een uur teruggebeld

score 9.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.2

Bekijk


Actieve benadering rondom fiscale voordelen of nadelen zou ik op prijs stellen

score 7.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk


Ik ben zeer tevreden en hoop nog lang deze relatie in stand te houden.

score 8.7

Bekijk


Ik ben voor het eerst in contact gekomen, omdat ik in het buitenland woonde en terug naar Ned. kwam, belasting was moeilijk, maar geen problem voor Gerrvliet! Zeer tevreden.

score 8.7

Bekijk


Clean and simpel, kan goed met elkaar samenwerken, zou meer mogen mee denken omtrent efficiency administratie bedrijfsvoering.

score 7.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Berkel en Rodenrijs of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs


Berkel en Rodenrijs is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Berkel en Rodenrijs, AdministratiekantoorBerkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs. Een accountant of administratiekantoor in Berkel en Rodenrijs is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Geervliet. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Berkel en Rodenrijs, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Berkel en Rodenrijs, Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs? Administratiekantoor Geervliet helpt u graag!

In Berkel en Rodenrijs zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Berkel en Rodenrijs.

Accountant Berkel en Rodenrijs ZZP of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs ZZP

In het centrum van Berkel en Rodenrijs wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Berkel en Rodenrijs door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Geervliet natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Geervliet zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Berkel en Rodenrijs BV of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs BV

Berkel en Rodenrijs heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Geervliet. Er zijn genoeg  kantoren in Berkel en Rodenrijs die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Berkel en Rodenrijs zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Berkel en Rodenrijs MKB of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs MKB

De gemiddelde ondernemer in Berkel en Rodenrijs  zit er goed bij. Je kunt in Berkel en Rodenrijs dan ook een Accountant Berkel en Rodenrijs of Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Geervliet.

Accountant Berkel en Rodenrijs VOF of administratiekantoor Berkel en Rodenrijs VOF

Wat je in de straten van Berkel en Rodenrijs veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Geervliet

Administratiekantoor Geervliet is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Berkel en Rodenrijs met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Berkel en Rodenrijs, Administratiekantoor Berkel en Rodenrijs of Belastingadviseur Berkel en Rodenrijs? Administratiekantoor Geervliet helpt u graag!

Administratiekantoor Geervliet kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten

Internationaal

  • Expat services
  • Internationale dienstverlening

Kennisgebied

  • MKB