Main 003 s16r0831web

Administratiekantoor Diane de Rijk

Gemiddeld tarief -
Zeer goed 8.4
14 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Weissenbruchlaan 24
2421GL Nieuwkoop
Telefoon 0623971017
Social media
Omschrijving

Administratiekantoor Diane de Rijk is een klein kantoor die zich vooral richt op de ZZP'er. Het kantoor bestaat uit 1 persoon. Als ondernemer heb je altijd 1 aanspreekpunt en hoef je niet steeds hetzelfde verhaal aan verschillende personen voor te leggen. Korte lijnen en één op één contact. Administratiekantoor Diane de Rijk kan helpen met het verzorgen van de:

BOEKHOUDING

 • Inboeken van inkoopfacturen
 • Inboeken van verkoopfacturen
 • Inboeken van kas, bank, giro, memoriaal
 • Boeken van bankafschriften
PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE
 • Opstellen van arbeidscontracten
 • Verwerken van gegevens in het personeelsinformatiesysteem
 • Verwerken van maandelijkse salarismutaties en personeelsdeclaraties
 • Controleren van urenregistratie
 • Bijhouden van verlofadministratie
 • Verzorgen van overige correspondentie
 • Maandelijkse rapportage

 BELASTINGZAKEN

 • Verzorgen BTW-aangifte (omzetbelasting)
 • Verzorgen aangifte winst-/inkomstenbelasting inclusief de aangifte van uw eventuele partner
 • Opstellen jaarcijfers
 • Controleren belastingaanslagen
 • Opstellen bezwaarschrift(en) naar belastingdienst indien nodig

OVERIGE WERKZAAMHEDEN

 • Startende ondernemers helpen een eigen zaak op te starten
 • Diverse overige werkzaamheden in overlegAdministratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Prima en betrouwbaar administratiekantoor.

score 8.7

Bekijk


Prima

score 8.6

Bekijk


Erg fijne boekhouder en adviseur. Heeft duidelijke afspraken, denkt met je mee, geeft tips en heeft duidelijk verstand van haar vak.

score 9.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk


Vriendelijk, goed bereikbaar,snel, deskundig en niet duur

score 8.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Ik ben super blij met Diane. Alles duidelijk, snel en voor goede prijs.

score 9.3

Bekijk


Ik ben blij dat ik Diane heb gekozen voor mijn boekhouding. Ze is professioneel, ze reageert snel op de mails. Ze legt informatie duidelijk uit.

score 8.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.9

Bekijk


Een prettig kantoor, een goede klik, ze helpt je waar nodig. Ze heeft respect voor je wie je ook bent. Doet haar werk echt goed.

score 8.9

Bekijk


...persoonlijk, deskundig advies. Denkt mee met de klant, is pro actief , integer en schroomt niet om eens iets meer voor de klant te doen/zeer service gericht. Absoluut iemand die ik aanbeveel bij vrienden of collega's. Een dikke 9, een 10 geeft ik nooit!

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 7.8

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 6.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Nieuwkoop of administratiekantoor Nieuwkoop


Nieuwkoop is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Nieuwkoop, AdministratiekantoorNieuwkoop of Belastingadviseur Nieuwkoop. Een accountant of administratiekantoor in Nieuwkoop is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor Diane de Rijk. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Nieuwkoop, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwkoop, Administratiekantoor Nieuwkoop of Belastingadviseur Nieuwkoop? Administratiekantoor Diane de Rijk helpt u graag!

In Nieuwkoop zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Nieuwkoop.

Accountant Nieuwkoop ZZP of administratiekantoor Nieuwkoop ZZP

In het centrum van Nieuwkoop wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Nieuwkoop door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor Diane de Rijk natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor Diane de Rijk zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Nieuwkoop BV of administratiekantoor Nieuwkoop BV

Nieuwkoop heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor Diane de Rijk. Er zijn genoeg  kantoren in Nieuwkoop die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Nieuwkoop zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Nieuwkoop MKB of administratiekantoor Nieuwkoop MKB

De gemiddelde ondernemer in Nieuwkoop  zit er goed bij. Je kunt in Nieuwkoop dan ook een Accountant Nieuwkoop of Administratiekantoor Nieuwkoop vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor Diane de Rijk.

Accountant Nieuwkoop VOF of administratiekantoor Nieuwkoop VOF

Wat je in de straten van Nieuwkoop veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor Diane de Rijk

Administratiekantoor Diane de Rijk is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Nieuwkoop met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Nieuwkoop, Administratiekantoor Nieuwkoop of Belastingadviseur Nieuwkoop? Administratiekantoor Diane de Rijk helpt u graag!

Administratiekantoor Diane de Rijk kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur

Diensten

Financiele dienstverlening

Kennisgebied

 • MKB