Main kop van sjabloon

Administratiekantoor De Grienden Consulting

Gemiddeld tarief  55,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Hordijk 137 137
3079 DE Rotterdam
Telefoon 010-8484491
Social media
Omschrijving

Op zoek naar de gemakkelijkste online administratie?

Wij zijn een in 1996 gestart bedrijf onder de naam 'Administratiekantoor De Grienden' en zijn gevestigd aan de Hordijk 137 te Rotterdam. Met diverse online ondersteunende diensten die voor het juiste financiële inzicht zorgen en uw bedrijf de juiste koers laat varen.

Een doelgericht dienstverlenend bedrijf, dat zich tijdelijk of permanent bij uw bedrijf inzet om knelpunten op te lossen en uw organisatie flexibel wil laten inspelen op veranderingen die op u en uw bedrijf afkomen. Of het nu met personeel, administratie of organisatie te maken heeft, het maakt niet uit, wij staan voor het doelgericht snel en adequaat oplossen van uw problemen tegen een betaalbare prijs.

Niet meer van hetzelfde, maar hetzelfde en meer!

Administratiekantoor De Grienden is een organisatie die advies geeft gericht op rendementsverbetering en zich heeft bewezen op het gebied van Financieel Management. Gespecialiseerd op het terrein van Management Control, Kostenbewaking, Budgettering, Boekhouding en periodieke Management Rapportages. Wij verlenen onze diensten tegen een goedkoop tarief aan bedrijven uit de regio.en bent u op zoek naar een betaalbare boekhouder dan staan wij u uiteraard graag te woord.

De Grienden online

Facebook LinkedIn Google+

De Grienden pretendeert een dynamische en vooruitstrevende dienstverlener te zijn die gebruik maakt van innovatieve toepassingen. De mogelijkheden van het Internet zijn dan ook volledig geïntegreerd in de werkwijze van De Grienden. De Grienden online is het onderdeel waar diensten via het internet worden aangeboden en uitgevoerd. Het betreft de volgende diensten:

De bovenstaande mogelijkheden zijn eenvoudig te benaderen via onze website. U hoeft enkel te beschikken over een breedband of ADSL internetverbinding en in te loggen!

De Grienden online: vanzelfsprekend!Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant Rotterdam of administratiekantoor Rotterdam


Rotterdam is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Rotterdam, AdministratiekantoorRotterdam of Belastingadviseur Rotterdam. Een accountant of administratiekantoor in Rotterdam is hier goed op afgestemd net als Administratiekantoor De Grienden Consulting . Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Rotterdam, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Rotterdam, Administratiekantoor Rotterdam of Belastingadviseur Rotterdam? Administratiekantoor De Grienden Consulting helpt u graag!

In Rotterdam zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Rotterdam.

Accountant Rotterdam ZZP of administratiekantoor Rotterdam ZZP

In het centrum van Rotterdam wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Rotterdam door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratiekantoor De Grienden Consulting  natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratiekantoor De Grienden Consulting zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Rotterdam BV of administratiekantoor Rotterdam BV

Rotterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratiekantoor De Grienden Consulting . Er zijn genoeg  kantoren in Rotterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Rotterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Rotterdam MKB of administratiekantoor Rotterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Rotterdam  zit er goed bij. Je kunt in Rotterdam dan ook een Accountant Rotterdam of Administratiekantoor Rotterdam vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratiekantoor De Grienden Consulting .

Accountant Rotterdam VOF of administratiekantoor Rotterdam VOF

Wat je in de straten van Rotterdam veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratiekantoor De Grienden Consulting

Administratiekantoor De Grienden Consulting  is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Rotterdam met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Rotterdam, Administratiekantoor Rotterdam of Belastingadviseur Rotterdam? Administratiekantoor De Grienden Consulting helpt u graag!

Administratiekantoor De Grienden Consulting  kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur