Main

Administratieburo Luif

Gemiddeld tarief  30,00
Nog niet beoordeeld 0.0
0 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Administratiekantoor
Adres Jonkerveld 116
5403CC UDEN
Telefoon 0413-332442
Social media
Omschrijving

Het internet staat vol met administratiekantoren!

Maar welke moet je nu hebben? Welke past het beste bij jouw bedrijf? Welke geeft het beste advies? Wie op ons vertrouwt weet al snel de juiste antwoorden, eerlijk is eerlijk.

Voor verschillende soorten ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf in de regio verzorgen wij de financiële administratie.

Advisering en ondersteuning zien wij als een belangrijke taak.

Met de combinatie van knowhow van onze medewerkers kunnen wij je op een breed vlak van dienst zijn. Altijd op een heldere en persoonlijke manier.

Naast deze diensten nemen wij duurzaam ondernemen uiterst serieus.

Hierbij hoort begeleiding naar financiële onafhankelijkheid binnen een afzienbare termijn.

Met daarbij bescherming van je vermogen, goede relaties met de bank en de fiscus op gepaste afstand.

Wij willen graag meewerken aan het succes van je bedrijf. Hieronder een korte uitleg hoe dat we dit doen.

Administratie

Alles staat of valt met een goede administratie. Een correcte administratie is immers het middelpunt van de onderneming. Wanneer hier onvoldoende aandacht aan wordt geschonken komt de onderneming in zware problemen. Om te beginnen bij de belastingdienst. Iedere onderneming is verplicht boek te houden naar de eisen van het bedrijf. Wij bekijken samen met jou op welke wijze de administratie moet worden gevoerd.

Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de loonadministratie.

Jaarstukken

Deze zijn op de eerste plaats nodig voor de aangifte Inkomstenbelasting. Verder wil de bank vaak ook weten hoe de onderneming reilt en zeilt. En niet op de laatste plaats is het voor jezelf belangrijk om te weten welke resultaten de onderneming heeft behaald.

 Aangiften

Alle aangiften moeten tegenwoordig electronisch worden ingeleverd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de aangifte Inkomstenbelasting en aangifte loonheffingen (wanneer u personeel in dienst heeft). 

Ook deze aangiften kunnen door ons worden verzorgd.

Kosten

Vaak heb je helemaal geen accountantskantoor nodig voor jouw boekhouding, loonadministratie, jaarstukken, aangiften Inkomstenbelasting en aangiften loonheffingen.

Dit kan veel goedkoper bij een administratiekantoor.

Luif administratieburo is een administratiekantoor dat door een eigen beleid en organisatie een algemeen uurtarief kan hanteren van € 30,00.

Loonadministratie doen we vanaf € 6,75 per werknemer per maand, inclusief loonstrook.

Open en klantvriendelijk

Als je van ons een factuur ontvangt voegen wij een tijdverantwoording met de kosten hiervan bij, zodat vervelende verassingen zijn uitgesloten.

Verder hebben wij een unieke service: je ontvangt na verwerking van de administratie informatie over bijvoorbeeld omzet en kosten. Mocht het nodig zijn dan kan hierdoor tijdig actie worden ondernemen. Wij helpen je graag daarbij.Administratiekantoor Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Dit accountant of administratiekantoor heeft
nog geen beoordelingen ontvangen.

score 0.0

Algemene toelichting: 

 

Accountant UDEN of administratiekantoor UDEN


UDEN is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant UDEN, AdministratiekantoorUDEN of Belastingadviseur UDEN. Een accountant of administratiekantoor in UDEN is hier goed op afgestemd net als Administratieburo Luif. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van UDEN, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant UDEN, Administratiekantoor UDEN of Belastingadviseur UDEN? Administratieburo Luif helpt u graag!

In UDEN zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in UDEN.

Accountant UDEN ZZP of administratiekantoor UDEN ZZP

In het centrum van UDEN wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in UDEN door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Administratieburo Luif natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Administratieburo Luif zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant UDEN BV of administratiekantoor UDEN BV

UDEN heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Administratieburo Luif. Er zijn genoeg  kantoren in UDEN die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In UDEN zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant UDEN MKB of administratiekantoor UDEN MKB

De gemiddelde ondernemer in UDEN  zit er goed bij. Je kunt in UDEN dan ook een Accountant UDEN of Administratiekantoor UDEN vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Administratieburo Luif.

Accountant UDEN VOF of administratiekantoor UDEN VOF

Wat je in de straten van UDEN veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Administratieburo Luif

Administratieburo Luif is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in UDEN met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant UDEN, Administratiekantoor UDEN of Belastingadviseur UDEN? Administratieburo Luif helpt u graag!

Administratieburo Luif kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel kantoor online
Administratiekantoor Offerte aanvragen

Ontvang gratis een offerte

Simpel en vrijblijvend

Binnen 24 uur