Main vannu

Accountants Adviseurs VANNU

Gemiddeld tarief  105,00
Zeer goed 8.4
26 beoordelingen
Overzicht van de beoordelingen
Contactinformatie
Soort Accountant
Adres Gaasterland 2
1948 RG Beverwijk
Telefoon 0251 270 020
Social media Geen social media
Omschrijving

VANNU. Tellen en je ogen sluiten.

Verstoppertje spelen is leuk, maar niet voor de eisen van deze tijd.

Accountants kunnen goed tellen, maar met hun traditionele prijsbeleid sluiten ze hun ogen voor de eisen van deze tijd. Wij willen ons niet verstoppen. En bieden heldere, scherpe, vaste tarieven. Zodat uw accountantsrekening betaalbaar blijft en geen verrassing wordt.

U. gister, morgen en nuAccountant Offerte aanvragen
Recente beoordelingen


Met een korte onderbreking doe ik sinds de oprichting van mijn onderneming (1995) zaken met VANNU, of wat daarvoor zat. Dat doe ik natuurlijk niet omdat ik ontevreden ben, maar juist omdat men bij VANNU de klanttevredenheid voorop stelt.

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.2

Bekijk


Ik doe al sinds de start van mijn onderneming zaken met ze. Ik krijg de aandacht waar ik op zit te wachten en soms komen ze heel verrassend uit de hoek. Prettig om zaken mee te doen.

score 9.1

Bekijk


We worden altijd goed bijgestaan en voorzien van duidelijke adviezen en rapporten. Er wordt regelmatig contact gehouden om ervoor te zorgen dat alles nog loopt zoals het zou moeten lopen.

score 9.0

Bekijk


Ik merk dat er laatste twee jaar veel veranderd is, waardoor ik op deze cijfers kom. Ik merk een verschil in dienstverlening en communicatie.

score 8.7

Bekijk


Een accountant/adviseur is voor mij niet iemand die vragen beantwoord, maar die vragen stelt waar je over na gaat denken. Dat, en de rest, vind ik dik in orde bij VANNU. Ik merk grote betrokkenheid om van mijn bedrijf een succes te maken, zonder dat VANNU daarbij erg bezig is met haar reputatie. Misschien iets duurder (maar zeker niet veel) dan een kennis van een oom die de boekhouding ook kan doen, maar daar staat heel veel meerwaarde tegenover. En als de gesprekken dan ook nog erg gezellig verlopen ... klasse.

score 9.5

Bekijk


Er zou meer zicht op de declaraties moeten zijn, transparanter zoals de markt nu is geworden.

score 7.7

Bekijk


Bij dit kantoor heb je diverse mensen , waar ik mee te maken krijg is een juiste en korrekte afhandeling.

score 7.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


duidelijke en correcte communicatie

score 9.1

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Ik heb een zeer goede ervaring met accounts en adviseurs van Vannu

score 8.0

Bekijk


als ik eerder met Jan Wokke en jullie team had gewerkt, had mij dit zakelijk enorm veel ellende bespaard.

score 9.6

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 5.7

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.0

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.0

Bekijk


We zijn via Timo uiteindelijk bij jullie terecht gekomen en dat bevalt goed, maar het is nog wel kort dag om dit goed te beoordelen. Het is geen pasklare oplossing en dit moet naar elkaar toe groeien. Maar daar hebben we alle vertrouwen in

score 8.8

Bekijk


communicatie kan beter .met namen terug koppelen

score 5.3

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.7

Bekijk


prettig deskundig meedenkend

score 7.9

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 9.5

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.4

Bekijk


Geen commentaar gegeven

score 8.2

Bekijk


Super Advies Bureau

score 9.0

Bekijk


Uitstekend kantoor met een bijzondere persoonlijke begeleiding.

score 9.1

Bekijk


Passie en kennis dat merk je in alles!!!!!!!

score 8.5

Bekijk

Algemene toelichting: 

 

Accountant Beverwijk of administratiekantoor Beverwijk


Beverwijk is een stad die rijk is aan geschiedenis en inwoners in alle leeftijdscategorieën en kent vele ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een Accountant Beverwijk, AdministratiekantoorBeverwijk of Belastingadviseur Beverwijk. Een accountant of administratiekantoor in Beverwijk is hier goed op afgestemd net als Accountants Adviseurs VANNU. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers in de binnenstad van Beverwijk, je vindt hier dan ook vele kantoren die hun diensten aanbieden. Bent u op zoek naar de beste Accountant Beverwijk, Administratiekantoor Beverwijk of Belastingadviseur Beverwijk? Accountants Adviseurs VANNU helpt u graag!

In Beverwijk zie je ook vele soorten ondernemers. Wat dacht je van een ZZP'er, eenmanszaak, BV, stichtingen of een VOF? Ook hier vind je de beste kantoren voor je administratie. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Ook deze kun je vinden in Beverwijk.

Accountant Beverwijk ZZP of administratiekantoor Beverwijk ZZP

In het centrum van Beverwijk wonen ontzettend veel ZZP'ers. Natuurlijk willen ZZP'ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan in Beverwijk door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. Daar hoort Accountants Adviseurs VANNU natuurlijk ook bij en kan de verschillende ondernemers goed op weg helpen. Neem vrijblijvend ontact op met Accountants Adviseurs VANNU zodat u wat meer informatie hierover kunt krijgen.

Accountant Beverwijk BV of administratiekantoor Beverwijk BV

Beverwijk heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Net als Accountants Adviseurs VANNU. Er zijn genoeg  kantoren in Beverwijk die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV's. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Beverwijk zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV's met een BV-holding structuur.

Accountant Beverwijk MKB of administratiekantoor Beverwijk MKB

De gemiddelde ondernemer in Beverwijk  zit er goed bij. Je kunt in Beverwijk dan ook een Accountant Beverwijk of Administratiekantoor Beverwijk vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn. Bovenin deze pagina kunt de diensten teruglezen van Accountants Adviseurs VANNU.

Accountant Beverwijk VOF of administratiekantoor Beverwijk VOF

Wat je in de straten van Beverwijk veel tegenkomt is de zelfstandige accountant en administratiekantoor. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

Accountants Adviseurs VANNU

Accountants Adviseurs VANNU is een accountant, belastingadviseur- of administratiekantoor in Beverwijk met verschillende diensten.

Bent u op zoek naar de beste Accountant Beverwijk, Administratiekantoor Beverwijk of Belastingadviseur Beverwijk? Accountants Adviseurs VANNU helpt u graag!

Accountants Adviseurs VANNU kan u meteen de juiste ondersteuning bieden. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dat kan makkelijk en snel.

Vraag een offerte aan en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.