Ervaar zelf de marketing- en sales slagkracht van Whitfieldd.com

Door Whitfieldd.com heeft u de mogelijkheid om zich via internet goed te onderscheiden. We willen u graag verder helpen om uw organisatie te laten groeien. Wij spelen in op bestaande succesvolle platforms zoals: Booking, Expedia en Trivago voor hotels. Het is inmiddels een feit dat potentiële klanten zich eerst via het internet oriënteren. Een sterke imago, goede vindbaarheid en goede beoordelingen zijn daarbij van groot belang. We zijn u daarbij graag van dienst.

group

profiteer van duizenden unieke bezoekers per maand die specifiek zoeken naar informatie over uw dienstverlening. 

teamwork

Ontvang leads en reageer onbeperkt op offerte opdrachten. Het koopgedrag van ondernemers verandert en zij gebruiken steeds meer ‘het internet’ tijdens hun zoektocht naar een accountant of boekhouder. 

profits

Maak optimaal gebruik van uw ‘tevreden’ klanten. Onderzoek heeft aangetoond dat goede beoordelingen op een onafhankelijk platform 30% meer omzet oplevert

settings

Gebruik de verschillende ‘Online Whitfieldd Tools’ in de beheeromgeving om uw marketing- en sales nog meer kracht bij te zetten

Accountants en administratiekantoren bevelen ons aan:

“Sinds de zomer van 2016 heb ik een abonnement op de service van Whitfield.com. Ik heb elke week een nieuwe klant erbij gekregen. Van grote meerjarige opdrachten, maar ook kleine initiële opdrachten. De manier waarop gereageerd kan worden is snel en eenvoudig. Voor mij als aanbieder, maar ook voor de klant/opdrachtgever. Ik moest in het begin mijn weg zoeken, maar inmiddels vertrouw ik op de leads. Het abonnement past perfect op dit moment bij mijn behoefte van rustigere groei. De kwaliteit van de leads is voor mij belangrijk en die liggen structureel op een hoger niveau! Top!”Lees meer…
Peter van de Pas, Cijfermeester
quote_sign副本  Wij zijn als accountantskantoor sinds kort aangesloten bij Whitfieldd.com. Wij hebben nu een aantal keren gereageerd op offertes via Whitfieldd.com en zijn zeer tevreden met het snelle resultaat. Al snel hebben wij een nieuwe klant aan ons kunnen binden. Whitfieldd.com geeft ons ook de mogelijkheid om aan onze online reputatie te werken. Met de beoordelingen kunnen potentiële klanten zien dat wij tevreden klanten hebben. Het is goed om dit als kantoor uit te dragen. quote_signLees meer…
Arnold Waal, Orange tax services
quote_sign副本  Als voorstander van een transparante markt voor administratie-en boekhoudkantoren zijn wij sinds kort aangesloten bij Whitfieldd.com. Recensies van klanten kunnen op deze site laten zien dat ons kantoor goed scoort. Dat maakt dat je een betrouwbaar profiel uitdraagt welke in onze branche belangrijk is. Buiten verwachting hadden we binnen een week al een nieuwe klant welke ook weer andere belangrijke contacten met zich meebracht. Prettig is ook dat Whitfieldd met ons meedenkt hoe we ons het beste kunnen profileren. Als kantoor kom je hier vaak niet aan toe. quote_signLees meer…
quote_sign副本  Sinds kort zijn wij nu aangesloten bij Whitfieldd.com. Hun opmerking dat zij meer zijn dan een lead generator kunnen wij voor 100% onderschrijven. Niet alleen de leads zijn veelbelovend, ook de wijze waarop de opdrachtgevers het gehele proces kunnen doorlopen is eerlijk en goed opgezet.

Dat naast het aanbrengen van leads men ook op het gebied van marketing met de kantoren meedenkt is duidelijk. De waardering die klanten voor hun adviseur hebben zegt natuurlijk veel en helpt de kantoren met het aan de weg timmeren en een goede reputatie duidelijk te maken. quote_signLees meer…

quote_sign副本 Voor easyZZP is Whitfieldd.com een belangrijke tool om de klantbeleving van onze dienstverlening te meten. Naast de concrete feedback creëren we ook betrokkenheid bij onze klanten, zij denken actief mee over verbeteringen en geven samen met ons vorm aan aanvullende diensten. Whitfieldd.com geeft ook alle mogelijkheden en faciliteert om deze transparantie te gebruiken voor onze marketing en sales.

Door het plaatsen van de Whitfieldd-score widget (beoordelingen) op door het plaatsen van de Whitfieldd score widget ( beoordelingen) op onze website hebben wij onze conversie significant kunnen verhogen. Daarnaast ontvangen wij steeds vaker offerte aanvragen via Whitfieldd.com. Tot nog toe hebben wij ruim 90% van alle offerte aanvragen via Whitfieldd.com weten te converteren in klanten!
Wij hopen ons succes met Whitfieldd.com nog jaren door te zetten. quote_sign

Lees meer…

 

Kies het pakket dat bij u past

Choose Your Plan
 •    Adres gegevens
 •    Medewerkers vermelden
 •    Omschrijving
 •    Tarief vermelden
 •    Kantoor pagina beheren
 •    Toon specialismen
 •    Notificatie op beoordeling
 •    Reageren op beoordeling
 •    Geen advertenties op pagina
 •    Korting op adverteren
 •    Exclusieve offerte aanvraag ontvangen
 •    Onbeperkt reageren op offerte opdrachten
 •    Gebruik van score widget
 •    Gebruik uitnodigingstool voor klantbeoordelingen

Goud

Actie: €50,- Per maand

Zilver

€49,75Per maand

Brons

€25,00Per maand

Standaard

€0,00Per maand

Enkele voordelen uitgelicht:

Leads en offerte-opdrachten

De offerte aanvragen en offerte opdrachten komen via verschillende kanalen bij Whitfieldd.com terecht. Een belangrijk kanaal is het internet. Whitfieldd.com is een enorm krachtig platform waardoor het heel goed terugvindbaar in de verschillende zoekmachines (google e.d.). Ondernemers zoeken online en komen bij ons terecht via verschillende zoekwoorden en kantoornamen. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden als ‘accountant zoeken’, ‘accountant vergelijken’, ‘Accountant offerte’ e.d.

Naast de online kracht van Whitfieldd.com zijn er ook samenwerkingspartners. Dit zijn verschillende branche-, koepel- en ledenorganisaties. Het netwerk telt 50.000 ondernemers. Met het samenwerkingsverband wordt er geprobeerd om ondernemers te helpen bij het vinden van een kwalitatief goede accountant of administratiekantoor.

Een offerte aanvraag is een directe aanvraag van de ondernemer voor een offerte. Deze aanvraag wordt via de persoonlijke kantoorpagina gedaan en gaat direct naar het betreffende accountant of administratiekantoor.

Een offerte opdracht is een opdracht van de ondernemer om meerdere offertes van verschillende accountant en administratiekantoren te ontvangen. De ondernemer ontvangt met een offerte opdracht een reacties van verschillende accountant en administratiekantoren. Dit proces is volledig geautomatiseerd.

Hoe werkt een offerte-opdracht?

De uitnodigingspagina 

De uitnodigings-tool 

Verzamel beoordelingen van uw klanten en werk aan uw online reputatie!  Dit kan kan makkelijk en snel via de uitnodigingspagina van Whitfieldd.com. 

De voordelen op een rij:

 • U kunt een excell bestand uploaden om meerdere klanten uit te nodigen
 • De tekst staat voor u klaar. U kunt deze ook aanpassen
 • U werkt hiermee actief aan uw (online) reputatie
 • Met goede beoordelingen kiezen potentiële klanten sneller voor u 
 • Jaarlijks stijgen het totaal aantal beoordelingen
 • Relaties worden (jaarlijks) geautomatiseerd uitgenodigd
 • Gebruiksvriendelijk: Relaties kunnen het verzoek ook weigeren
 • U heeft hiermee een geheel geautomatiseerd jaarlijks klantonderzoek
 • U houdt de tevredenheid van uw klanten in de gaten. U kunt op tijd ingrijpen indien nodig.
 • U onderscheidt zich hiermee van veel concurrenten
 • En meer..

De Score-widget

Met de score widget kunt u beoordelingen op Whitfieldd.com direct vertonen op uw eigen website. deze score widget kunt u terugvinden in uw persoonlijke beheer omgeving van uw kantoorpagina.

Klantbeoordeling kunnen ervoor zorgen dat de conversie op uw website stijgt. U krijgt meer aanvragen dankzij de beoordelingen. Klantbeoordelingen die u op uw website weergeeft van een onafhankelijk platform (met o.a. de score widget van Whitfieldd.com) hebben een nog grotere impact op het aantal aanvragen die u kunt realiseren via uw eigen website.

Voorbeeld van de score widget

Kies het pakket dat bij u past!
Choose Your Plan
 •    Adres gegevens
 •    Medewerkers vermelden
 •    Omschrijving
 •    Tarief vermelden
 •    Kantoor pagina beheren
 •    Toon specialismen
 •    Notificatie op beoordeling
 •    Reageren op beoordeling
 •    Geen advertenties op pagina
 •    Korting op adverteren
 •    Exclusieve offerte aanvraag ontvangen
 •    Onbeperkt reageren op offerte opdrachten
 •    Gebruik van score widget
 •    Gebruik uitnodigingstool voor klantbeoordelingen

Goud

Actie: €50,- Per maand

Zilver

€49,75Per maand

Brons

€25,00Per maand

Standaard

€0,00Per maand

Nieuwe klanten? Een goede reputatie opbouwen? Werken aan uw online vindbaarheid?

Meldt u aan op Whitfieldd.com

Versterk direct de marketing- en sales kracht van uw kantoor.

Update uw kantoor-pagina

Potentiele klanten kunnen u beter terugvinden en u kunt onbeperkt reageren op offerte-opdrachten van ondernemers.

Offerte opdrachten: Volledig digitaal & geautomatiseerd 

Plaats je opdracht. Na 24 uur ontvang je een e-mail met het aantal reacties. Klik en ga naar je persoonlijke vergelijkingspagina.

De vergelijkingspagina

Vergelijk de online offertes op je persoonlijke vergelijkingspagina op basis van diensten, reviews, locatie en prijs!

Wie zijn wij

Whitfieldd.com is met 15.000 + kantoren een vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Een platform waar ondernemers hun positieve en negatieve ervaringen kunnen delen. Whitfieldd.com wil ondernemers hiermee een stem geven en zo de markt transparanter maken. Hierdoor stimuleren we een goede dienstverlening en een goede prijsstelling.

Hoe wij werken

Whitfieldd.com is de vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Met meer dan 15.000 kantoren kent het netwerk de beste en de scherpst geprijsde accountant en administratiekantoren van Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is een opdracht plaatsen en het systeem zal automatisch het netwerk informeren.  U ontvangt van hen online offertes en u kunt dan een beslissing nemen op basis van wat belangrijk voor u en uw bedrijf is. Onze diensten zijn volledig gratis te gebruiken en er is geen verplichting om door te gaan met een van de offertes.