[layerslider id="10"]

Heb je een vraag? Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Ja de beoordelingen worden geaccordeerd voordat deze online geplaatst worden.

Er zijn mede-ondernemers die op zoek zijn naar een accountant of administratiekantoor. Jouw beoordeling kan ze helpen bij het vinden van het juiste kantoor.

Een beoordeling kan je niet zelf verwijderen of wijzigen. Stuur jouw verzoek naar info@whitfieldd.com en wij kunnen de beoordeling wijzigen of verwijderen. Ook kunnen we jouw naam als afzender wijzigen naar anoniem.

Je kunt eenvoudig een beoordeling plaatsen. Via de ‘zoek button’ op de homepagina kun je jouw kantoor erbij zoeken. Wanneer je het kantoor gevonden hebt kun je klikken op de button ‘beoordelen’

Wanneer je klant bent geweest van meerdere kantoren dan kun je beoordelingen geven van deze kantoren.

Jouw privacy is 100% gewaarborgd.

Je kunt ook via de site gratis en vrijblijvend een offerte opdracht plaatsen.

Toelichting proces:

  • Plaats je offerte opdracht in een paar eenvoudige stappen. Accountant en administratiekantoren worden op de hoogte gebracht.
  • Geinteresseerde accountant en administratiekantoren reageren via de site  binnen 24 uur
  • Vergelijk de kantoren op basis van reactie, prijs, ervaring, diensten en klantbeoordelingen. Kies zelf met wie je contact zou willen.

 

 

Je kunt online zoeken en vergelijken. Wanneer je een kantoor hebt gevonden die aansluit op jouw wensen, dan kun je direct een exclusieve offerte aanvraag plaatsen.

 

Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Nee. Het aanvragen van offertes bij accountant en administratiekantoren is geheel kosteloos en vrijblijvend. De accountant en administratiekantoren zijn abonnementsleden van Whitfieldd.com