Profielfoto

Arnold Waal
Arnold Waal Directeur/ eigenaar Orange Tax Services

Referentie Orange Tax Services

quote_sign副本  Wij zijn als accountantskantoor sinds kort aangesloten bij Whitfieldd.com. Wij hebben nu een aantal keren gereageerd op offertes via Whitfieldd.com en zijn zeer tevreden met het snelle resultaat. Al snel hebben wij een nieuwe klant aan ons kunnen binden.

Whitfieldd.com geeft ons ook de mogelijkheid om aan onze online reputatie te werken. Met de beoordelingen kunnen potentiële klanten zien dat wij tevreden klanten hebben. Het is goed om dit als kantoor uit te dragen. quote_sign

Vragen over Whitfieldd.com

Door Whitfieldd.com heeft u de mogelijkheid om zich via internet goed te onderscheiden. We willen u graag verder helpen om uw organisatie te laten groeien. Wij spelen in op bestaande succesvolle platforms zoals: Booking, Expedia en Trivago voor hotels. Het is inmiddels een feit dat potentiële klanten zich eerst via het internet oriënteren. Een sterke imago, goede vindbaarheid en goede beoordelingen zijn daarbij van groot belang. We zijn u daarbij graag van dienst. Whitfieldd.com is relatief nieuw in de markt, maar het team erachter heeft jarenlange ervaring met internet platforms.
Nee. We zijn en zullen in de toekomst onafhankelijk blijven.
<ol>
<li>Duizenden unieke bezoekers per maand die specifiek zoeken naar informatie over uw dienstverlening;</li>
<li>Effectievere exposure. Uw advertentiebudget voor een deel inzetten door klant te worden is vele malen effectiever dan veel bestaande media.</li>
<li>Whitfieldd.com is branchespecifiek. Ondernemers komen ‘bewust’ naar ons platform;</li>
<li>Besparing op investering in uw eigen website.</li>
<li>Besparing op Ad Word kosten. Een ‘klik’ op een goed zoekwoord kost al gauw tientallen euro’s.</li>
<li>Optimaal gebruik van uw ‘tevreden’ klanten. Onderzoek heeft aangetoond dat goede beoordelingen 30% meer omzet oplevert;</li>
<li>Ontvangen van leads. Om uiteenlopende redenen zijn ondernemers steeds meer op zoek naar verbetering van dienstverlening. Dit is voor u een kans op een nieuwe klant.</li>
</ol>

Vragen over toepassing van Whitfieldd.com

Dit komt doordat Whtifieldd een krachtig online platform is. Hierdoor verschijnen de kantooragina’s hoog in de zoekmachine (o.a. google) resultaten.

Doordat u goed terugvindbaar bent via de zoekmachines wordt uw online kantoor propositie beter ondersteunt doordat:
<ul>
<li>Uw kantoor bij meer online bezoekers onder de aandacht komt</li>
<li>Ondernemers bij het onderzoeken van uw online kantoor reputatie (o.a. via google) geconfronteerd worden met uw Whitfieldd.com kantoorprofiel en hiermee op een <strong>onafhankelijk</strong> platform de beoordelingen van uw klanten terug kunnen lezen</li>
<li>Uw conversie verhoogd wordt op het binnenhalen van potentiële klanten</li>
</ul>

Net als google kent Whitfieldd.com ook een zoekfunctie. De ondernemer kan zoeken op stad en soort kantoor. Daarna kunnen zij de zoekresultaten filteren op verschillende criteria totdat zij het juiste kantoor hebben gevonden. Dit kan uw kantoor zijn.
Ja. Bij een nieuwe beoordeling krijgt u een melding via e-mail. U kunt de beoordeling vervolgens direct via Whitfieldd.com verspreiden via uw eigen social media.
Ja. Met de score widget kunt u beoordelingen op Whitfieldd.com direct vertonen op uw eigen website. deze score widget kunt u terugvinden in uw persoonlijke beheer omgeving van uw kantoorpagina.

Klantbeoordeling kunnen ervoor zorgen dat de conversie op uw website stijgt. U krijgt meer aanvragen dankzij de beoordelingen.

Klantbeoordelingen die u op uw website weergeeft van een onafhankelijk platform (met o.a. de score widget van Whitfieldd.com) hebben een nog grotere impact op het aantal aanvragen die u kunt realiseren via uw eigen website.

Doordat u de mogelijkheid krijgt om met de score widget van Whitfieldd.com klantbeoordeling op uw eigen eigen website te vertonen kunt u een hogere conversie van aanvragen realiseren. Wanneer u in een ad-words campagne heeft geïnvesteerd dan zult u direct merken dat u minder betaalde klikken en dus minder kosten heeft voor een aanvraag via uw website.

Naast het versterken van de online propositie zorgt Whitfieldd.com ook voor de nodige off-line sales ondersteuning. U kunt zich echt onderscheiden ten opzichte van uw concurrent.
Wanneer u bijvoorbeeld aan tafel zit met een potentiële klant dan kunt u aangeven dat;
<ul>
<li>Met uw weergave op Whitfieldd.com de transparantie ondersteunt binnen de markt.</li>
<li>De potentiele klant direct kan zien wat uw klanten van uw vinden</li>
<li>Hiermee aantoont dat u alles in het werk stelt om uw klanten tevreden te houden</li>
</ul>
Dit zijn een aantal voorbeelden waarmee u de klant over de streep kunt trekken. Meerdere kantoren gaan u voor met deze toevoeging aan het sales gesprek. U kunt zich nu nog onderscheiden.

Samenwerking

Aanmelden is eenvoudig. <a href=”https://whitfieldd.com/claim” target=”_blank”>Klik hier</a> en volg de instructies. Heeft u feedback? Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren. Heeft u behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Wij nemen daar graag de tijd voor. U kunt ook met ons via Skype, Google Hang out of Face Time communiceren.

Vragen over Leads, aanvragen en opdrachten

U kunt inderdaad een exclusieve offerte aanvraag direct ontvangen. Dit gebeurt wanneer een ondernemer via de zoekfunctie van de website een zoekopdracht ingeeft. Zij komen dan terecht in de kantoren-index. Dit is het overzicht van alle accountant en administratiekantoren. Zij kunnen via uw persoonlijke kantoorpagina met de button ‘offerte aanvragen’ direct een aanvraag bij u neerleggen voor een offerte.
<ul>
<li>Een offerte aanvraag is een direct aanvraag van de ondernemer voor een offerte. Deze aanvraag wordt via de persoonlijke kantoorpagina gedaan en gaat direct naar het betreffende accountant of administratiekantoor.</li>
<li>Een offerte opdracht is een opdracht van de ondernemer om meerdere offertes van verschillende accountant en administratiekantoren te ontvangen. De ondernemer ontvangt met een offerte opdracht een vergelijking van verschillende accountant en administratiekantoren.</li>
</ul>
<ul>
<li>Wanneer de ondernemer een offerte opdracht heeft geplaatst dan wordt deze verspreid in het netwerk van Whitfieldd.com.</li>
<li>De aangesloten accountant en administratiekantoren krijgen de mogelijkheid om te reageren op deze offerte opdracht.</li>
<li>Na een selectieprocedure van kantoren die aansluiten op de wensen van de ondernemer mogen maximaal 5 kantoren een offerte uitbrengen.</li>
<li>De ondernemer ontvangt een vergelijking van de uitgebrachte offertes.</li>
<li>De accountant en administratiekantoren ontvangen de contactgegevens van de klant en kunnen deze benaderen.</li>
</ul>
<ul>
<li>De offerte aanvragen en offerte opdrachten komen via verschillende kanalen bij Whitfieldd.com terecht. Een belangrijk kanaal is het internet. Whitfieldd.com is een enorm krachtig platform waardoor het heel goed terugvindbaar in de verschillende zoekmachines (google e.d.). Ondernemers zoeken online en komen bij ons terecht via verschillende zoekwoorden en kantoornamen. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden als ‘accountant zoeken’, ‘accountant vergelijken’, ‘Accountant offerte’ e.d.</li>
<li>Naast de online kracht van Whitfieldd.com zijn er ook samenwerkingspartners. Dit zijn verschillende branche-, koepel- en ledenorganisaties. Het netwerk telt 50.000 ondernemers. Met het samenwerkingsverband wordt er geprobeerd om ondernemers te helpen bij het vinden van een kwalitatief goede accountant of administratiekantoor.</li>
</ul>
Ja, de ondernemers worden gecontroleerd. Er is ook een uitgebreid telefonisch intake gesprek met de ondernemer. Hiermee worden de wensen van de ondernemer goed in kaart gebracht.
Doordat u de mogelijkheid krijgt om met de score widget van Whitfieldd.com uw klantbeoordeling op uw eigen eigen website te vertonen kunt u een hogere conversie van aanvragen realiseren. Wanneer u een ad-words campagne heeft dan zult u direct merken dat u minder betaalde klikken nodig heeft voor een aanvraag via uw website.
Naast het versterken van de online propositie zorgt Whitfieldd.com ook voor de nodige off-line sales ondersteuning. U kunt zich echt onderscheiden ten opzichte van uw concurrent.

Wanneer u bijvoorbeeld aan tafel zit met een potentiële klant dan kunt u aangeven dat;
<ul>
<li>Met uw weergave op Whitfieldd.com de transparantie ondersteunt binnen de markt.</li>
<li>De potentiële klant direct kan zien wat uw klanten van uw vinden</li>
<li>Hiermee aantoont dat u alles in het werk stelt om uw klanten tevreden te houden</li>
</ul>
Dit zijn een aantal voorbeelden waarmee u de klant over de streep kunt trekken. Meerdere kantoren gaan u voor met deze toevoeging aan het sales gesprek. U kunt zich nu nog onderscheiden.

Vragen over beoordelingen

Als klant van Whitfieldd.com krijgt u een notificatie van de beoordeling. Deze notificatie is per e-mail.

Via het netwerk van Whitfieldd.com waarin zich 50.000 ondernemers begeven. Daarnaast krijgen kantoren de mogelijkheid om hun relaties uit te nodigen. Hiervoor is een speciale uitnodigingstool gebouwd. De tekst staat klaar in de tool en het invoeren van de klanten die u wilt uitnodigen is hiermee eenvoudig.
Ja de beoordelingen worden geaccordeerd voordat deze online geplaatst worden.
Klik hier

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Whitfieldd.com?

Klik hier